TarievenPakket versturen naar bestemmingen binnen en buiten Europa

Via CheapCargo verstuurt u pakketten over de hele wereld. Vergelijk méér dan 20 verschillende vervoerders en kies de ideale, hierbij kunt u letten op bijvoorbeeld de bezorgtijd of het tarief. Of het nu gaat om een te versturen pakket naar China of Nederland, CheapCargo biedt u het scherpste tarief.

Hieronder ziet u een selectie van de tarieven voor het verzenden van een pakket via de website inclusief brandstoftoeslag en afhaling.

Verstuurt u meer dan 75 zendingen per week?
Neem dan contact met ons op zodat wij u een passend tarief en een dagelijkse ophaaltijd kunnen aanbieden.

Land
Tarief vanaf
(exclusief BTW)
Pakket Nederland Pakket Nederland
Pakket Noorwegen Pakket Noorwegen
Pakket Oostenrijk Pakket Oostenrijk
Pakket Polen Pakket Polen
Pakket Singapore Pakket Singapore
Pakket Spanje Pakket Spanje
Pakket Tsjechië Pakket Tsjechië
Pakket Amerika Pakket Amerika
Pakket Zuid-Afrika Pakket Zuid-Afrika
Pakket Japan Pakket Japan
Pakket Australië Pakket Australië
Pakket Duitsland Pakket Duitsland
Pakket België Pakket België
Pakket Brazilië Pakket Brazilië
Pakket Canada Pakket Canada
Pakket China Pakket China
Pakket Denemarken Pakket Denemarken
Pakket Engeland Pakket Engeland
Pakket Italië Pakket Italië
Pakket Finland Pakket Finland
Pakket Frankrijk Pakket Frankrijk
Pakket Hongarije Pakket Hongarije
Pakket Ierland Pakket Ierland
Pakket India Pakket India
Pakket Zweden Pakket Zweden

Bij CheapCargo.com houdt u de verzendkosten van uw pakket laag.

De verzendkosten van een pakket hangen globaal gezien af van de volgende factoren: afleveradres, afmetingen en service level. Met een aantal vuistregels kun je ervoor zorgen dat je de verzendkosten laag houdt. Hieronder volgen de vuistregels waardoor je altijd de juiste vervoerder kiest voor het goedkoop versturen van je pakket:

De verzendkosten van een pakket zijn afhankelijk van waar het pakket naar toe gestuurd wordt. Hoe verder weg het moet, des te hoger de verzendkosten van het pakket zijn. Het uiteindelijke exacte adres bepaalt of een vervoerder een toeslag in rekening brengt of niet. Sommige adressen vallen voor een vervoerder in een afgelegen gebied, een voorbeeld hiervan is Sardinië. Omdat dit een eiland is geldt voor de meeste vervoerders een eilanden toeslag. Pas op, want zelfs in een klein land als Nederland kennen vervoerders een eilanden- of, zoals het officieel heet “remote area” toeslag; denk aan de Waddeneilanden en de Zeeuwse eilanden. De verzendkosten van een pakket naar de Verenigde Staten zijn hoger dan de verzendkosten naar Duitsland. Dit lijkt misschien een open deur, maar ook een pakketje verzenden naar Duitsland kan duurder uitvallen dan je zou willen als je de verkeerde keuze maakt!

De afmeting van het pakket is ook van invloed op de verzendkosten. De pakket vervoerders die je pakket over de weg vervoeren kennen maximale afmetingen voor een pakket: Met DPD verstuur je goedkoop een pakket met een lengte van maximaal 175 cm, een omvang van maximaal 300 cm en een maximaal gewicht van 31,5 kg voor hetzelfde tarief. Met DHL kun je zelfs een pakket verzenden van maximaal 240 cm x200 cm x 100 cm.

Express vervoerders, die je pakket door de lucht vervoeren, berekenen hun kosten op de exacte afmetingen. Deze vervoerders houden rekening met het volumegewicht van een pakket, dat wil zeggen dat er een berekening wordt gemaakt hoe zwaar het pakket van een bepaalde afmeting mag zijn. Indien het werkelijke gewicht van een pakket hoger is dan het volumegewicht, worden de verzendkosten over het werkelijke gewicht berekend en vice versa. De berekening hiervoor is LxBxH gedeeld door 5000. Boek op CheapCargo.com en wij doen dit automatisch voor je.

Het service level is ook van belang voor het tarief, oftewel de looptijd van het te verzenden pakket. Een postpakket versturen is het minst snel, dus vaak het goedkoopste. Een pakket met een pakketvervoerder over de weg versturen is in sommige gevallen duurder dan de post, maar is wel een stuk sneller op de plaats van bestemming en onderweg via track en trace te volgen. Ook tekent je klant voor ontvangst. Deze service is weer goedkoper dan een pakket verzenden met de snelste express service door de lucht. Bij het versturen van een pakket naar het buitenland zou voor bestemmingen binnen Europa het pakket de volgende werkdag aan moeten komen, zodat je kiest voor onze express vervoerders. Bedenk hierbij wel goed dat goedkoop een pakket versturen ook duurkoop kan zijn: Als er aan het einde van de wereld een fabriek stil ligt en wacht op een onderdeel dat uit Nederland moet komen, bespaar dan niet door een economy service te kiezen. De kans op een langere looptijd is aanwezig en in dit geval geldt letterlijk: tijd is geld.

Dus, als je goedkoop een pakket wil verzenden, begin dan met het exacte adres van je klant, houd rekening met het formaat en kies de service met de juiste snelheid en kleine lettertjes om de juiste verzendkosten te berekenen. CheapCargo.com doet voor jou de rest door alle vervoerders te tonen die jouw pakket kunnen versturen op volgorde van verzendkosten, of op volgorde van snelheid. Wanneer u meerdere pakketten naar hetzelfde adres wilt versturen kunt u het beste kiezen voor een van onze andere diensten, namelijk pallet transport, dit voordeliger zijn.