Pakket versturen Italië

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders

Voor het versturen van een pakket naar Italië wilt u er zeker van zijn dat u gebruik maakt van de juiste vervoerder. Het vergelijken van alle vervoerders kan erg veel tijd in beslag nemen. Vanaf nu hoeft dat niet meer. CheapCargo vergelijkt voor u meer dan 20 vervoerders voor uw pakketzending naar Italië of een van onze andere eindbestemmingen. Door gebruik te maken van CheapCargo heeft u altijd een duidelijk overzicht met daarin alle mogelijke vervoerders, het servicelevel, de verzendkosten inclusief eventuele toeslagen, de ophaaldatum en de afleverdatum. Aan de hand hiervan kunt u eenvoudig en snel een keuze maken.

 

Een pakket versturen naar Italië via CheapCargo

Dat er meer dan 20 vervoerders zijn aangesloten bij CheapCargo, wil niet zeggen dat iedere vervoerder voor alle zendingen geschikt is. De ene vervoerder heeft Italië niet als eindbestemming en de andere vervoerder vervoert alleen pallets. Om u een beeld te geven van de mogelijkheden vindt u hieronder de geschikte vervoerders voor een pakket naar Italië:
 

 • DHL Europlus
 • TNT Express
 • TB Online (FedEx)
 • Skynet
   

Uw pakket wordt gemiddeld binnen vier werkdagen afgeleverd. Met een van de express vervoerders kan uw pakket vandaag nog worden afgehaald en de volgende werkdag voor 09:00 uur worden afgeleverd. Dit is een keuze die u zult moeten afwegen: gaat u uw pakket zo goedkoop mogelijk verzenden of kiest u voor de vervoerder die uw pakket het snelst aflevert? Om zeker te weten wat de exacte kosten voor de verzending zijn raden wij u aan om gebruik te maken van de vergelijkingstool. Na het invullen van de adres- en zending-gegevens ontvangt u een overzicht met alle opties waarbij u naast de vervoerder het servicelevel, de verzendkosten inclusief eventuele toeslagen, de ophaaldatum en de afleverdatum ziet staan. Aan de hand hiervan kunt u een goede keuze maken en direct uw zending boeken.

 

Voordelen CheapCargo

U profiteert van heel veel voordelen wanneer u uw pakket verzendt via CheapCargo. Deze zetten we graag voor u op een rijtje:
 

 • Altijd goedkoop pakketten verzenden
 • Gratis en eenmalig inschrijven
 • Meer dan 20 aangesloten vervoerders
 • Snel en eenvoudig vergelijken
 • Direct starten

 

Import zendingen

Wilt u een pakket, pallet of document importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij je een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen één minuut in.  

 

Import tarief aanvragen

 

Contact

Een pakket versturen naar Italië doet u via CheapCargo.com. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39.

 

 

 
Loading