Goedkoop luchtvracht of zeevracht regelen?


Zeevracht en luchtvracht zijn twee veelgebruikte transportmethoden voor het importeren en exporteren van goederen over de hele wereld. Dit kan echter duur, complex, en ook nog eens tijdrovend zijn. Onze specialisten zorgen ervoor dat u: 

   De beste transportkeuze maakt op basis van uw specifieke behoeften

   Verzekerd bent van de scherpste prijs 

   Van A tot Z ontzorgt wordt van deur tot deur


Bespaar vandaag nog tijd en geld en vraag vrijblijvend een offerte aan.
 

 

Hoe maakt CheapCargo.com lucht- en zeevracht eenvoudig?
 

Beide logistieke oplossingen brengen de nodige complexiteit met zich mee. U wilt natuurlijk uw zending snel en simpel van A naar B krijgen. In de praktijk heeft u echter te maken met verschillende partijen, regelgeving, en veel papierwerk. Dit kan gerust de voorbereidende A tot Z genoemd worden alvorens de zending goed van A naar B gaat. Onze specialisten nemen deze A tot Z volledig van u over zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw business.

Onze specialist fungeert als uw logistiek manager en verzorgt de communicatie met alle partijen. Van een enkele pallet ophalen uit de Verenigde Staten tot volle containers uit China, wij bemiddelen hierin voor u met de beste service en de beste tarieven. Daarnaast heeft ons netwerk aan vervoerders een breed scala aan agentschappen over de hele wereld die voor u contact leggen met uw leveranciers.

Ook hoeft u zich geen zorgen meer te maken over complexe (douane)documentatie. U dient enkel een invoice en packing list te laten opstellen door de leverancier, de rest regelen wij. Daarnaast heeft u ook de optie onze vervoerders te machtigen om de gehele in- en uitklaring voor u te regelen, zodat alle rompslomp die daarbij hoort vermeden kan worden.

Met onze service krijgt u de beste deal, gespecialiseerd advies en heeft u één contactpersoon voor al uw zendingen over de hele wereld.
 

Wat is luchtvracht?
 

Luchtvracht is een snelle en betrouwbare manier om goederen over de hele wereld te transporteren. Het wordt vaak gebruikt voor zendingen die een korte doorlooptijd hebben of die gevoelig zijn voor temperatuur, vochtigheid of andere omgevingsfactoren. Een voordeel van luchtvracht is dat het veel sneller is dan zeevracht. Terwijl zeevracht soms weken kan duren, kan luchtvracht binnen enkele dagen of zelfs uren op de bestemming zijn. Bovendien is luchttransport uiterst betrouwbaar door geavanceerde tracking- en beveiligingstechnologieën.
 

Wat is zeevracht?
 

Zeevracht is een populaire optie voor het transporteren van grote hoeveelheden goederen over lange afstanden. Een van de grootste voordelen van zeevracht is de lage kostprijs per eenheid door het gebruik van containers, vooral voor langeafstandszendingen. Daarnaast is zeevracht ook veilig en betrouwbaar, omdat moderne containerschepen uitgerust zijn met goede tracking en beveiliging. Een ander voordeel van zeetransport is dat het minder impact heeft op het milieu dan luchttransport. Containerschepen zijn efficiënt en hebben een lagere CO2-uitstoot per eenheid dan vliegtuigen.
 

Welke soort transport is geschikt voor mijn zending?
 

De keuze tussen zee- en luchtvracht hangt af van verschillende factoren, zoals de doorlooptijd, de aard van de goederen en de kosten. Als snelheid belangrijker is dan kosten, kan luchtvracht de beste optie zijn. Als kosten en milieuvriendelijkheid belangrijker zijn dan snelheid, kan zeevracht een betere keuze zijn. Het is ook belangrijk om te overwegen of de goederen geschikt zijn voor luchtvracht, gezien de beperkingen op gewicht, omvang en gevaarlijke stoffen. Onze specialisten zorgen voor de beste maatoplossing afhankelijk van uw specifieke goederen en wensen.