Pakket versturen Japan

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders

Belangrijk bij pakketzendingen naar Japan:

Voor bestemmingen buiten de Europese Unie vertrouwen wij volledig op de professionele diensten voor Express vervoerders zoals DHL Express, UPS en TNT Express.
 

De voordelen van Express vervoerders:

  • Zij collecteren uw zending op dezelfde werkdag;
  • Deze vervoerders vervoeren de zending middels eigen vliegtuigen naar het land van bestemming en leveren binnen de snelst mogelijke tijd middels eigen wagens en mensen af bij uw ontvanger;
  • In tegenstelling tot verzenden via de Post is uw zending vaak al binnen 2 werkdagen geleverd, inclusief inklaring door de douane. Uw zending dient dus wel voorzien te zijn van een commerciële factuur.

Kiest u dus voor snel en veilig dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Mag uw zending flink langer onderweg zijn, zoekt u de goedkoopste manier van transport buiten de Europese Unie of kunt u geen commerciële (zakelijke) factuur maken voor uw zending dan adviseren wij dit met PostNL te verzenden.
 

Nadelen Post NL:

  • PostNL vervoert uw zending tot aan het vliegtuig in Amsterdam, daarna is er geen zicht op waar de zending zich bevindt en wanneer deze wordt geleverd;
  • Vaak is een zending buiten de Europese Unie met de post minimaal een week, tot zelfs drie weken onderweg voordat deze bij uw ontvanger wordt geleverd door de lokale postbode.

 

 

Pakket versturen naar Japan?

Wanneer u een pakket gaat versturen naar Japan zal het pakket een lange afstand afleggen. Het meest voorkomende servicelevel voor pakketten naar Japan is vervoer door de lucht. U bespaart hiermee veel tijd. Waar u ook veel tijd mee bespaart is door gebruik te maken van dé vergelijkingssite van Nederland: CheapCargo.com. Bij CheapCargo zijn meer dan 20 vervoerders aangesloten. Daarom vindt u bij ons altijd een vervoerder die geschikt is voor het verzenden van uw pakket. Bespaar niet alleen tijd, maar ook geld met CheapCargo. U kunt uw pakket altijd zo goedkoop mogelijk verzenden.

 

Een pakket versturen naar Japan via CheapCargo

Voor het verzenden van pakketten naar Japan hebt u onder andere de keuze uit Skynet, TB Online (FedEx) en TNT Express. Het enige verschil zit hem in de leverdagen. Naarmate uw pakket groter wordt, zullen de verzendkosten omhoog gaan. Door gebruik te maken van onze vergelijkingstool weet u de exacte verzendkosten, ophaal datum en leverdata.

 

Tips

Aangezien Japan buiten de Europese Unie ligt moet uw pakket door de douane. De ontvanger betaalt eventueel invoerrechten. Alleen met een correcte Commercial invoice wordt uw zending snel ingeklaard en afgeleverd bij de ontvanger.  U wilt er ook zeker van zijn dat uw pakket zonder schade wordt afgeleverd bij de ontvanger. Door uw pakket goed in te pakken kunt u eventuele beschadigingen voorkomen. U kunt de doos bijvoorbeeld opvullen met piepschuim of luchtkussenfolie of gebruik maken van dozen die speciaal zijn ontworpen voor een specifiek product. 

Uw pakket wordt door elke vervoerder nagemeten en nagewogen. Mocht er een verschil zijn tussen de door u opgegeven maten en gewichten en datgene wat door de vervoerder wordt gemeten volgt er een nabelasting. Wees dus erg zorgvuldig met het meten en wegen van uw pakket.

Bij het versturen van meer dan 75 pakketten, pallets of documenten per week willen wij u graag een dagelijkse ophaaltijd en een passend tarief aanbieden. Bij interesse kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

 

Import zendingen

Wilt u een pakket, pallet of document importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij je een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen één minuut in.  

 

Import tarief aanvragen

 

Contact

Bent u van plan om een pakket naar Japan te versturen, maar wilt u graag wat meer informatie over onze mogelijkheden? U kunt contact met ons opnemen via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39.

 

 

 
Loading