Pakket versturen Australië

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders

 

Belangrijk bij pakketzendingen naar Australië:

Voor bestemmingen buiten de Europese Unie vertrouwen wij volledig op de professionele diensten voor Express vervoerders zoals DHL Express, UPS en TNT Express.
 

De voordelen van Express vervoerders:

  • Zij collecteren uw zending op dezelfde werkdag;
  • Deze vervoerders vervoeren de zending middels eigen vliegtuigen naar het land van bestemming en leveren binnen de snelst mogelijke tijd middels eigen wagens en mensen af bij uw ontvanger;
  • In tegenstelling tot verzenden via de Post is uw zending vaak al binnen 2 werkdagen geleverd, inclusief inklaring door de douane. Uw zending dient dus wel voorzien te zijn van een commerciële factuur.

Kiest u dus voor snel en veilig dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Mag uw zending flink langer onderweg zijn, zoekt u de goedkoopste manier van transport buiten de Europese Unie of kunt u geen commerciële (zakelijke) factuur maken voor uw zending dan adviseren wij dit met PostNL te verzenden.
 

Nadelen PostNL:

  • PostNL vervoert uw zending tot aan het vliegtuig in Amsterdam, daarna is er geen zicht op waar de zending zich bevindt en wanneer deze wordt geleverd;
  • Vaak is een zending buiten de Europese Unie met de post minimaal een week, tot zelfs drie weken onderweg voordat deze bij uw ontvanger wordt geleverd door de lokale postbode.

 

 

Wanneer u een pakket gaat versturen naar Australië wilt u er zeker van zijn dat u uw pakket zo goedkoop mogelijk gaat verzenden of gebruik maakt van de snelste vervoerder. Door vervoerders te vergelijken bij CheapCargo weet u zeker dat u uw pakket gaat verzenden met de meest ideale vervoerder.

 

Wat is CheapCargo?

CheapCargo is een vergelijkings- en boekingssite voor het versturen van pakketten, pallets en documenten. Er zijn meer dan 20 vervoerders bij ons aangesloten waardoor u altijd gebruik kunt maken van de snelste of goedkoopste vervoerder. In onze vergelijkingstool vergelijkt u deze vervoerders op basis van servicelevel, verzendkosten, ophaaldatum en afleverdatum. Wanneer u de ideale vervoerder heeft gevonden kunt u direct uw pakketzending boeken via CheapCargo.com. Het enige wat u hoeft te doen is uw bedrijf gratis en eenmalig aanmelden. Een pakket versturen naar Australië via CheapCargo Wanneer u een pakket verstuurt via CheapCargo heeft u altijd meerdere geschikte vervoerders voor uw zending. Voor iedere eindbestemming zijn andere vervoerders beschikbaar. Voor het versturen van een pakket naar Australië heeft u bij CheapCargo vier mogelijkheden: TB Online (FedEx), Skynet, TNT Express en TNT Freight. Uw pakket doet er in dit geval gemiddeld 8 werkdagen over. Wanneer het van belang is dat uw pakket zo snel mogelijk wordt afgeleverd, kunt u het beste kiezen voor TNT Express. Bij deze vervoerder doet uw pakket er 2 werkdagen over.

 

Tips

Voordat u pakketten gaat verzenden naar Australië zult u goed moeten kijken wat wel en niet verzonden mag worden. Australië is redelijk streng wat betreft invoer van bijvoorbeeld etenswaren. Australië ligt niet echt in de buurt, waardoor uw pakket een flinke afstand af zal leggen. U wilt daarom een vervoerder die zorgvuldig met uw pakket omgaat. Het zorgvuldig omgaan met het pakket ligt niet volledig in handen bij de vervoerder. Het is het van belang dat u uw pakket goed verpakt. Er zijn verschillende verpakkingsmaterialen, zoals luchtkussenfolie en beschermende randen, die ervoor zorgen dat uw pakket zo goed mogelijk beschermd is.

 

Import zendingen

Wilt u een pakket, pallet of document importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij je een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen één minuut in.  

 

Import tarief aanvragen

 

Contact

Gaat u een pakket versturen naar Australië? Voor meer tips of hulp neemt u contact met ons op via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39.

 

 

 
Loading