Pakket versturen Oostenrijk

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders

Omdat u in één oogopslag ziet welke vervoerders geschikt zijn voor uw zending, welke vervoerder het goedkoopst is én welke vervoerder uw pakket het snelst aflevert bent u bij CheapCargo aan het juiste adres voor het versturen van een pakket naar Oostenrijk! 

 

Een pakket versturen naar Oostenrijk via CheapCargo

Er zijn meer dan 20 vervoerders die zijn aangesloten bij CheapCargo. Hierdoor kan CheapCargo een duidelijk beeld schetsen van de mogelijkheden voor het versturen van een pakket naar Oostenrijk. Voor het verzenden van een pakket zijn er vijf mogelijke vervoerders. Dit heeft te maken met het feit dat niet iedere vervoerder Oostenrijk als eindbestemming heeft en er ook vervoerders zijn die bijvoorbeeld alleen pallets vervoeren. Voor een pakket met eindbestemming Oostenrijk zullen deze vervoerders dus afvallen.

 

De verzendkosten, maar ook de looptijden verschillen per vervoerder. In onze vergelijkingstool kunt u de exacte verzendkosten en levertijden achterhalen. U vult de adres- en zendinggegevens in en laat ons alle vervoerders vergelijken. Binnen enkele seconde krijgt u een lijst te zien met de geschikte vervoerders, het servicelevel, de verzendkosten en de ophaal- en afleverdatum. Door gebruik te maken van CheapCargo kunt u uw pakketten altijd zo goedkoop of zo snel mogelijk verzenden!

 

Voordelen CheapCargo

Vergelijken kan erg veel tijd in beslag nemen. Er bestaan veel vervoerders en iedere vervoerder heeft andere eindbestemmingen en hanteert andere tarieven. Wanneer u gebruik maakt van CheapCargo heeft u binnen enkele seconde inzichtelijk wat de tarieven en leverdagen van alle vervoerders zijn. Daarnaast is onze website erg gebruiksvriendelijk en kunt u binnen enkele seconde uw zending boeken. Het enige wat u hoeft te doen is uw bedrijf gratis en eenmalig inschrijven. En verstuurt u wekelijks meerdere pakketten naar verschillende bestemmingen, of verstuurt u ook wel eens pallet zendingen dan bent u helemaal aan het juiste adres; u vind namelijk altijd de beste vervoerder voor elke zending!

 

Import zendingen

Wilt u een pakket, pallet of document importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij je een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen één minuut in.  

 

Import tarief aanvragen

 

Contact

Heeft u hulp nodig bij het versturen van een pakket naar Oostenrijk? Wij zijn bereikbaar via info@cheapcargo.com en 088 088 39 39.

 

 

 

 
Loading