Pakket versturen Engeland

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders

Verstuurt u regelmatig pakketten naar Engeland? Dan is het prettig om samen te werken met een voordelige, zorgvuldige vervoerder. Engeland is ons buurtland, maar ligt wel aan de andere kant van de Noordzee. Om een pakket te versturen naar Engeland kunt u gebruik maken van wegvervoerders of express vervoerders. Wilt u weten wat het snelst, goedkoopst en voordeligst is? Gebruik dan dé vergelijkingssite van Nederland, CheapCargo.com, en vergelijk snel en eenvoudig alle mogelijke vervoerders voor uw pakketverzending. Over het algemeen is een verzending via express service het snelst. Het ligt er natuurlijk wel aan waar in Engeland uw pakket afgeleverd moet worden. Daarentegen zijn de kosten voor express verzending hoger dan via pakketverzending over de weg.

Engeland kent ook veel zogenaamde "out of area" gebieden; een postcode gebied waar een toeslag geldt omdat het adres moeilijk bereikbaar is. Het kan daardoor erg lastig zijn om de juiste vervoerder te kiezen. Met CheapCargo heeft u altijd een duidelijk overzicht van de mogelijke vervoerders voor uw verzending. Aan de hand van dit overzicht kiest u gemakkelijk de vervoerder die aan uw wensen voldoet.

 

Een pakket versturen naar Engeland via CheapCargo.com

U kunt via CheapCargo.com eenvoudig pakketten versturen naar Engeland. De goedkoopste vervoerder voor pakketten naar Engeland is UPS. Als uw pakket sneller moet worden geleverd kiest u voor TNT Express, Skynet of TB Online (FedEx). Dit kost u iets meer, aan u de vraag wat het belangrijkst is voor u: goedkoop verzenden of het snelst afgeleverd.

 

Voordelen

Door het versturen van pakketten naar Engeland via CheapCargo.com profiteert u van een aantal voordelen. Allereerst het gemak. U hoeft niet alle vervoerders na te gaan maar vindt op één site een overzicht van de vervoerders en bijkomende kosten en levertijd. CheapCargo vergelijkt meer dan 20 vervoerders voor u. Hierdoor vindt u altijd de voordeligste vervoerder voor uw pakketverzending.

 

Import zendingen

Wilt u een pakket, pallet of document importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij je een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen één minuut in.  

 

Import tarief aanvragen

 

Contact

Gaat u een pakket versturen naar Engeland maar heeft u nog vragen over onze site of mogelijke vervoerders? U kunt contact met ons opnemen via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39.

 

 

 

 
Loading