Pakket versturen België

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders

Gaat u een pakket versturen naar België? Ondanks dat het onze onderburen zijn, bent u bij sommige vervoerders veel verzendkosten kwijt. Bij CheapCargo.com bent u gegarandeerd van de laagste prijs. Wij vergelijken meer dan 20 vervoerders voor uw zending, waardoor u uw pakket altijd goedkoop kunt verzenden.

 

De vervoerders voor een pakket versturen naar België

Voor het versturen van pakketten naar België heeft u keuze tussen een aantal vervoerders: UPS, DHL Parcel, DHL for You (als de ontvanger een particulier is), TNT Express, TBB Online en Skynet. UPS, DHL Europlus en DHL for You leveren het pakket in de regel binnen 1 werkdag. Heeft u liever een garantie dat uw pakket binnen 1 werkdag gelkeverd is, en zelfs met tijdsopties, kies dan voor TNT Express, TBB Online of Skynet; dit zijn express vervoerders.

 

Hoe werkt CheapCargo.com?

Op onze site kunt u vervoerders vergelijken. Om deze vervoerders te vergelijken vult u het verzender- en ontvangersadres in. Deze adressen zijn nodig om te kijken welke vervoerders naar het desbetreffende adres verzenden en wat de verzendkosten hiervan zijn. Niet alle mogelijke vervoerders bieden een optie voor uw verzending. Daarnaast vragen wij u om de afmetingen en het gewicht van het pakket in te voeren om de juiste tarieven te achterhalen. Wanneer u deze gegevens heeft ingevuld krijgt u een overzicht te zien met daarin alle mogelijke vervoerders en de bijbehorende verzendkosten. Per vervoerder is aangegeven wat het servicelevel is. Daarnaast vindt u de datum dat het pakket bij u wordt opgehaald en de datum dat het pakket bij de ontvanger wordt afgeleverd. In de laatste kolom vindt u de tarieven voor het verzenden van uw pakket per vervoerder. Aan de hand van de ophaal- en leverdatum en de verzendkosten maakt u voor uzelf de voordeligste keuze. Heeft u de keuze gemaakt? Klik op ‘kies’ en u kunt uw pakket gaan verzenden.

 

Verzenden naar België: de kosten

De kosten van het verzenden naar België kunnen behoorlijk oplopen als u de beschikbare vervoerders niet vergelijkt. Daarom vind u op CheapcCargo.com een tool waarmee u alle beschikbare vervoerders vergelijkt op de kosten. Naast de kosten kunt u de vervoerders ook vergelijken op basis van looptijd en service level.

 

Import zendingen

Wilt u een pakket, pallet of document importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor de verzendkosten een import zending vragen wij je een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen een minuut in.  

 

Import tarief aanvragen

 

Contact

U kunt bij CheapCargo niet alleen terecht voor het versturen van een pakket naar België, maar voor nog veel meer eindbestemmingen . Wij geven u de mogelijkheid om via CheapCargo.com vervoerders te vergelijken voor pakketverzendingen naar 26 verschillende landen. Voor meer informatie over onze eindbestemmingen of vragen over uw verzending kunt u contact met ons opnemen via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39.

 

 

 

 
Loading