Pakket versturen Ierland

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders

Wilt u een pakket versturen naar Ierland? Er zijn verschillende mogelijkheden voor het vervoeren van uw pakket. U kunt kiezen voor vervoer over de weg of door de lucht. Over het algemeen is het verzenden van pakketten door de lucht het snelst, over de weg is het normaliter voordeliger. Dit is nog wel afhankelijk van het exacte afleveradres. Voor een duidelijk overzicht van alle mogelijke vervoerders en bijbehorende kosten en afleverdata maakt u gebruik van dé vergelijkingssite van Nederland: CheapCargo.com.

 

Een pakket versturen naar Ierland via CheapCargo

Wanneer u gebruik maakt van de vergelijkingstool zult u alle mogelijkheden zien voor uw zending. Naast de vervoerder vindt u het servicelevel, de ophaaldatum, afleverdatum en verzendkosten inclusief eventuele toeslagen. Uit het vervoerders overzicht wordt duidelijk wanneer welke vervoerder uw pakket kan komen ophalen. De exacte ophaal- en afleverdata vindt u door gebruik te maken van onze vergelijkingstool.

 

Voordelen CheapCargo

Uiteraard profiteert u van vele voordelen wanneer u pakketten gaat versturen via CheapCargo. U kunt de pakketten zo goedkoop mogelijk verzenden of gebruik maken van de snelste vervoerder. Wij verzenden uw pakketten wereldwijd dankzij het grote aantal aangesloten vervoerders. Daardoor is er ook iedere dag een mogelijkheid voor het afhalen van uw zending. Om gebruik te maken van CheapCargo schrijft u uw bedrijf gratis en eenmalig in.

Alle voordelen op een rijtje:
 

  • Gratis inschrijven
  • Lage tarieven
  • Eenvoudig vergelijken
  • Wereldwijd verzenden
  • Direct starten

 

Import zendingen

Wilt u een pakket, pallet of document importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij je een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen één minuut in.  

 

Import tarief aanvragen

 

Contact

Voor hulp bij het versturen van een pakket naar Ierland of meer informatie over CheapCargo neemt u contact met ons op via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39. Verzendt u wekelijks meer dan 75 zendingen? Neem dan ook contact met ons op. Wij kunnen u een dagelijkse afhaaltijd en een passend tarief aanbieden en vertellen hier graag meer over.

 

 

 
Loading