Pakket versturen Brazilië

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders

Belangrijk bij pakketzendingen naar Brazilië:

Voor bestemmingen buiten de Europese Unie vertrouwen wij volledig op de professionele diensten voor Express vervoerders zoals DHL Express, UPS en TNT Express.
 

De voordelen van Express vervoerders:

 • Zij collecteren uw zending op dezelfde werkdag;
 • Deze vervoerders vervoeren de zending middels eigen vliegtuigen naar het land van bestemming en leveren binnen de snelst mogelijke tijd middels eigen wagens en mensen af bij uw ontvanger;
 • In tegenstelling tot verzenden via de Post is uw zending vaak al binnen 2 werkdagen geleverd, inclusief inklaring door de douane. Uw zending dient dus wel voorzien te zijn van een commerciële factuur.

Kiest u dus voor snel en veilig dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Mag uw zending flink langer onderweg zijn, zoekt u de goedkoopste manier van transport buiten de Europese Unie of kunt u geen commerciële (zakelijke) factuur maken voor uw zending dan adviseren wij dit met PostNL te verzenden.
 

Nadelen Post NL:

 • PostNL vervoert uw zending tot aan het vliegtuig in Amsterdam, daarna is er geen zicht op waar de zending zich bevindt en wanneer deze wordt geleverd;
 • Vaak is een zending buiten de Europese Unie met de post minimaal een week, tot zelfs drie weken onderweg voordat deze bij uw ontvanger wordt geleverd door de lokale postbode.

 

 

Pakket versturen naar Brazilië?

Bij CheapCargo vindt u de goedkoopste of snelste vervoerder voor het versturen van een pakket naar Brazilië. Het is erg tijdrovend om een goede vervoerder te vinden. Niet iedere vervoerder heeft als eindbestemming Brazilië en niet iedere vervoerder past binnen uw budget of vervoert het pakket voor uw uiterlijk benodigde leverdag.

 

Een pakket versturen naar Brazilië via CheapCargo

Via CheapCargo kunt u erg voordelig uw pakketten versturen. Bij CheapCargo zijn eventuele toeslagen al meegerekend. Naarmate uw pakket groter of zwaarder wordt, zal u meer verzendkosten moeten betalen. Via CheapCargo kunt u kiezen uit de volgende vervoerders: TNT Express, TB Online en TNT Freight.

 

Om erachter te komen wat de exacte verzendkosten zijn voor het verzenden van uw pakketten, maakt u gebruik van de vergelijkingstool. Hierin worden alle aangesloten vervoerders vergeleken op basis van de adres- en zendinggegevens. De vervoerders worden vergeleken op basis van servicelevel, verzendkosten, ophaal- en afleverdatum. Niet iedere vervoerder haalt dezelfde dag nog het pakket op. Daarom kan de afleverdatum verschillen met het aantal werkdagen dat hierboven wordt genoemd.

 

Tips

In het ene land is de douane strenger dan de ander en mag u bijvoorbeeld geen etenswaren versturen. Voor bepaalde producten dient u voor Brazilië in het bezit te moeten zijn van vergunningen. Voor meer informatie hierover kunt u contact met de douane opnemen. Wij willen u er ook graag op wijzen dat het goed verpakken van uw pakket erg belangrijk is.  Het is van belang dat u de doos opvult met bijvoorbeeld piepschuim of luchtkussenfolie. Dit verpakkingsmateriaal vangt de stoten op en voorkomt hiermee beschadigingen. Verder dient u te allen tijde een commercial invoice bij de zending te voegen.

 

Waarom CheapCargo?

Verstuurt u uw pakket met CheapCargo? Dan profiteert u natuurlijk van een groot

aantal voordelen:

 • Pakketten zo goedkoop mogelijk verzenden
 • Gebruik maken van de snelste vervoerder
 • Gratis en eenmalig inschrijven
 • Mogelijkheid om uw pakket wereldwijd te verzenden
 • Dagelijkse ophaalmomenten
 • Eenvoudig vergelijken én boeken

 

Import zendingen

Wilt u een pakket, pallet of document importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij je een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen één minuut in.  

 

Import tarief aanvragen

 

Contact

Wanneer u hulp nodig heeft bij het versturen van een pakket naar Brazilië of meer informatie wilt over onze mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39.

 

 

 

 
Loading