Pakket versturen Canada

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders

 

Belangrijk bij pakketzendingen naar Canada:

Voor bestemmingen buiten de Europese Unie vertrouwen wij volledig op de professionele diensten voor Express vervoerders zoals DHL Express, UPS en TNT Express.
 

De voordelen van Express vervoerders:

  • Zij collecteren uw zending op dezelfde werkdag;
  • Deze vervoerders vervoeren de zending middels eigen vliegtuigen naar het land van bestemming en leveren binnen de snelst mogelijke tijd middels eigen wagens en mensen af bij uw ontvanger;
  • In tegenstelling tot verzenden via de Post is uw zending vaak al binnen 2 werkdagen geleverd, inclusief inklaring door de douane. Uw zending dient dus wel voorzien te zijn van een commerciële factuur.

Kiest u dus voor snel en veilig dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Mag uw zending flink langer onderweg zijn, zoekt u de goedkoopste manier van transport buiten de Europese Unie of kunt u geen commerciële (zakelijke) factuur maken voor uw zending dan adviseren wij dit met PostNL te verzenden.
 

Nadelen Post NL:

  • PostNL vervoert uw zending tot aan het vliegtuig in Amsterdam, daarna is er geen zicht op waar de zending zich bevindt en wanneer deze wordt geleverd;
  • Vaak is een zending buiten de Europese Unie met de post minimaal een week, tot zelfs drie weken onderweg voordat deze bij uw ontvanger wordt geleverd door de lokale postbode.

 

 

Pakket versturen naar Canada?

Wanneer u een pakket gaat versturen naar Canada is uw pakket wel een aantal dagen onderweg. U wilt dan ook een vervoerder die zorgvuldig met uw pakket omgaat en zich aan de afgesproken afhaal- en aflevertijden houdt. Daarnaast is het ook prettig als de verzendkosten niet al te hoog liggen.

 

CheapCargo vergelijkt meer dan 20 vervoerders voor het verzenden van uw pakket. Hierdoor vindt u altijd de vervoerder met de scherpste prijs. Via CheapCargo kunt u daarnaast direct uw pakket zo goedkoop mogelijk verzenden.

 

Hoe werkt het?

In de vergelijkingstool van CheapCargo voert u het verzendadres en afleveradres in. Daarnaast geeft u aan wat u wilt verzenden. Is dit een pakket, pallet of document? Als laatste voert u de afmetingen en het gewicht van uw zending in. Klik na het invullen van alle gegevens op ‘vergelijk vervoerders’.

 

Binnen enkele seconde opent er een lijst met alle mogelijke vervoerders voor het verzenden van uw pakket. Van iedere vervoerder ziet u het servicelevel, de ophaaldatum, de afleverdatum en de prijs.

 

Een pakket versturen naar Canada: welke vervoerder?

Wanneer u een pakket gaat versturen naar Canada heeft u bij CheapCargo keuze uit vier verschillende vervoerders: TB Online (FedEx), TNT Express en Skynet. Het verschil in kosten en aantal werkdagen is groot tussen deze vervoerders.

Om de exacte kosten en afleverdata te zien vult u uw adres- en zendinggegevens in op onze vergelijkingstool.

 

Aantal pakketzendingen

Verzenden u en uw collega’s meer dan 75 pakketten per week naar Canada of een van onze andere eindbestemmingen? Om het versturen van de pakketten iets te vereenvoudigen bieden wij graag een passend tarief en dagelijkse ophaaltijd. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Import zendingen

Wilt u een pakket, pallet of document importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij je een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen één minuut in.  

 

Import tarief aanvragen

 

Contact

Heeft u vragen over CheapCargo, bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u hulp nodig met het versturen van uw pakket naar Canada? U kunt contact met ons opnemen via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39. 

 

 

 

 
Loading