Pakket versturen Nederland

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders

Wanneer u een pakket gaat versturen binnen Nederland verwacht u dat het pakket de volgende dag al geleverd is. Over het algemeen worden pakketten steeds sneller verzonden, maar dit is geen garantie. Om er zeker van te zijn dat uw pakket op tijd wordt verzonden en u gebruik maakt van de voordeligste vervoerder kijkt u op dé vergelijkingssite van Nederland: CheapCargo.com.

 

Hoe bepaalt u de juiste vervoerder?

Iedere vervoerder hanteert verschillende verzendkosten, ophaal- en aflevertijden, maar ook de verzekeringsvoorwaarden en de maximaal toegestane afmetingen en gewicht verschillen. Het is daarom zaak om voor uzelf een aantal wensen op een rijtje te zetten. Wat als de ontvanger niet aanwezig is en het pakket niet kan worden bezorgd? Komen er bij de volgende levering dan extra kosten bij? En hoeveel zijn die kosten dan? U krijgt alle opties per vervoerder handig in één overzicht op CheapCargo.com. Aan de hand van uw wensen, zoals uw budget en de maximale levertijd, kiest u eenvoudig de juiste vervoerder. Vergelijken ging nog nooit zo gemakkelijk.

 

Pakket versturen binnen Nederland via CheapCargo

Pakketten versturen naar Nederland doet u heel eenvoudig op CheapCargo.com. Op onze homepagina geeft u aan vanaf welk adres het pakket wordt verstuurd en wat het afleveradres is. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, vragen wij ook om het pakket op te meten en te wegen. Vul de afmetingen en het gewicht van het pakket in en laat het berekenwerk aan ons over. Binnen enkele seconde krijgt u een lijst te zien met alle mogelijke vervoerders, inclusief de dag dat het pakket wordt opgehaald, wordt afgeleverd en de prijs van het vervoer. Binnen de Benelux gelden voor leveringen aan particuliere adressen andere voorwaarden bij DHL; CheapCargo laat u direct voor het juiste service level kiezen nadat u bent ingelogd. Zo ziet u vervoerder DHL for You in plaats van DHL Europlus. DHL for You kent andere maximum afmetingen en gewichts eisen dan DHL Europlus, en doet vier leverpogingen ten opzichte van twee pogingen voor DHL Europlus. Deze laatste service is geschikt voor zendingen naar een zakelijk adres.

 

Altijd goedkoop verzenden

De kosten voor het verzenden van pakketten kunnen ook binnen Nederland hoog oplopen. Bij CheapCargo ziet u in één overzicht alle mogelijke vervoerders en kunt u uw pakketten altijd via de goedkoopste en voordeligste vervoerder verzenden. Verstuurt u meer dan 75 pakketten per week? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken die uw leven makkelijker en voordeliger maken.

 

Voordelen CheapCargo.com

Wanneer u uw pakketten verzendt via CheapCargo.com profiteert u van de volgende voordelen:
 

  • Altijd de laagste prijs
  • Alle mogelijke vervoerders in één oogopslag op een rij
  • Keuze uit meer dan 20 vervoerders
  • Voordelig uw pakket verzenden over de hele wereld

 

Import zendingen

Wilt u een pakket, pallet of document importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij je een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen één minuut in.  

 

Import tarief aanvragen

 

Contact

Heeft u hulp nodig met het versturen van een pakket naar Nederland of wilt u meer informatie over CheapCargo of onze vervoerders? Neem contact met ons op via 088 088 39 39 of stuur een e-mail naar info@cheapcargo.com.

 

 

 
Loading