Pakket versturen Noorwegen

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders

Voor het versturen van een pakket naar Noorwegen kunt u gebruik maken van CheapCargo. U kunt bij ons niet alleen een pakket verzenden, maar ook vervoerders vergelijken. Zo weet u zeker dat u gebruik maakt van de goedkoopste of snelste vervoerder. Voordat u een pakket naar Noorwegen gaat versturen is het verstandig om na te gaan wat wel en niet de grens overkomt. Producten zoals zaden, bont en parfum zijn verboden om te importeren en zo zijn er ook nog een aantal importbeperkingen. Lees u van te voren goed in of neem contact met de douane op voor meer informatie.

 

Een pakket versturen naar Noorwegen via CheapCargo

Wanneer u pakketten gaat versturen naar Noorwegen heeft u bij CheapCargo vier mogelijkheden. In de prijs vindt u niet veel verschil tussen de vervoerders, maar het aantal werkdagen dat het pakket onderweg is wel. Hieronder vindt u de beschikbare vervoerders:
 

  • TNT Express
  • TB Online
  • DHL Europlus
     

Als uw zending morgen al in Noorwegen moet zijn is TNT Express de voordeligste vervoerder. In onze vergelijkingstool vindt u alle aangesloten vervoerders en geven we u alle mogelijke opties in een duidelijk overzicht. Hierin vindt u van iedere vervoerder het servicelevel, de verzendkosten inclusief eventuele toeslagen, de ophaal- en afleverdatum.

 

Lage tarieven en snelle levertijden

Wanneer u pakketten gaat verzenden naar Noorwegen of een van onze andere eindbestemmingen weet u zeker dat u gebruik maakt van de snelste levertijden en uw pakket zo goedkoop mogelijk kan verzenden. Dit komt door het grote aantal aangesloten vervoerders.

 

Pallet transport

Verstuurt u meer dan drie pakketten naar Noorwegen? Dan is het financieel voordeliger om gebruik te maken van pallet transport. Op een pallet kunt u meerdere pakketten laden. Wanneer u vier pakketten verstuurt, bespaart u al bijna € 50,- door de pakketten te versturen op een pallet. Daarnaast bent u er met pallet transport zeker van dat uw pakketten op hetzelfde moment worden afgeleverd.

 

Import zendingen

Wilt u een pakket, pallet of document importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij je een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen één minuut in.  

 

Import tarief aanvragen

 

Contact

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden voor het versturen van een pakket naar Noorwegen? U kunt contact met ons opnemen via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39.

 

 

 

 
Loading