Pakket versturen Amerika

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders

 

Belangrijk bij pakketzendingen naar Amerika:

Voor bestemmingen buiten de Europese Unie vertrouwen wij volledig op de professionele diensten voor Express vervoerders zoals DHL Express, UPS en TNT Express.
 

De voordelen van Express vervoerders:

  • Zij collecteren uw zending op dezelfde werkdag;
  • Deze vervoerders vervoeren de zending middels eigen vliegtuigen naar het land van bestemming en leveren binnen de snelst mogelijke tijd middels eigen wagens en mensen af bij uw ontvanger;
  • In tegenstelling tot verzenden via de Post is uw zending vaak al binnen 2 werkdagen geleverd, inclusief inklaring door de douane. Uw zending dient dus wel voorzien te zijn van een commerciële factuur.

Kiest u dus voor snel en veilig dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Mag uw zending flink langer onderweg zijn, zoekt u de goedkoopste manier van transport buiten de Europese Unie of kunt u geen commerciële (zakelijke) factuur maken voor uw zending dan adviseren wij dit met PostNL te verzenden.
 

Nadelen PostNL:

  • PostNL vervoert uw zending tot aan het vliegtuig in Amsterdam, daarna is er geen zicht op waar de zending zich bevindt en wanneer deze wordt geleverd;
  • Vaak is een zending buiten de Europese Unie met de post minimaal een week, tot zelfs drie weken onderweg voordat deze bij uw ontvanger wordt geleverd door de lokale postbode.

 

Pakket versturen naar Amerika?

Voor het versturen van een pakket naar Amerika bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Of het nu gaat om een spoedzending of een standaardzending, bij CheapCargo.com krijgt u alle mogelijke vervoerders inclusief verzendkosten en levertijd op een rij. Hierdoor kunt u uw pakket altijd zo goedkoop mogelijk verzenden!

Wanneer u pakketten naar Amerika gaat verzenden kunt u verschillende service levels bij onze vervoerders kiezen; economy express of express, met eventueel (afhankelijk van de bestemming) tijdsleveringen. Bekijk hieronder de mogelijkheden via CheapCargo.

 

Een pakket versturen naar Amerika via CheapCargo.com

Via CheapCargo heeft u de mogelijkheid om uw pakket naar Amerika te versturen via TB Online (FedEx), TNT Express, Skynet of TNT Freight. Deze vervoerders bieden een economy of een express service aan, waarvan de looptijden verschillen. Denk eraan dat uw zending dient te zijn voorzien van een Commercial invoice. Deze is noodzakelijk voor een correcte en snelle afhandeling door de douane.

 

Zorgvuldigheid

Het zorgvuldig verzenden van uw pakket begint bij u. Het is van belang dat een pakket goed wordt verpakt. Door uw pakket goed te verpakken, verkleint u de kans dat het pakket onderweg beschadiging oploopt.

 

Er zijn meerdere soorten verpakkingsmaterialen die kunnen worden gebruikt om uw pakket te beschermen. Wanneer u een doos verzendt met daarin een kleiner product dan de doos zelf, kan het product tijdens de reis beschadigen. Door gebruik te maken van schuimvlokken voorkomt u dat het product vrij kan bewegen en verzacht u de stoten die het product ontvangt. Ook luchtkussenfolie kunt u hiervoor gebruiken.

 

Import zendingen

Wilt u een pakket, pallet of document importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij je een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen één minuut in.  

 

Import tarief aanvragen

 

Contact

Heeft u hulp nodig met het versturen van uw pakket naar Amerika? U kunt ons bereiken via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.

 

 

 
Loading