Pakket versturen Zuid-Afrika

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders

Bent u op zoek naar een vervoerder voor het versturen van uw pakket naar Zuid Afrika? CheapCargo is een vergelijkings- en boekingswebsite waarbij meer dan 20 vervoerders zich hebben aangesloten. Dankzij dit grote aantal vervoerders vindt u bij CheapCargo altijd een geschikte vervoerder voor het verzenden van uw pakketten, pallets of documenten. U maakt zelf de keuze of u uw pakket zo goedkoop mogelijk laat verzenden of kiest voor de vervoerder met de snelste levertijd. 

 

Een pakket versturen naar Zuid Afrika via CheapCargo

Wanneer u pakketten gaat versturen naar Zuid Afrika heeft CheapCargo vier mogelijke vervoerders. De verzendkosten gaan omhoog naarmate uw pakket groter of zwaarder wordt, en als het adres in een buitengebied ligt geldt er bij sommige vervoerders een toeslag. Maak daarom altijd gebruik van de vergelijkingstool voor de exacte verzendkosten en afleverdagen.

 

Tips

Uw pakket moet een lange afstand afleggen naar Zuid Afrika. Om te voorkomen dat uw pakket beschadigd wordt afgeleverd, is het van belang dat u uw pakket zo zorgvuldig mogelijk verpakt. Er bestaan dozen die speciaal zijn ontwikkeld voor een specifiek product. Maakt u gebruik van een te grote doos? Zorg er dan voor dat het product geen bewegingsvrijheid heeft door de doos op te vullen met bijvoorbeeld luchtkussenfolie of piepschuim. Hierdoor verkleint u de kans op schade.

Voeg altijd een Commercial invoice toe zodat de vervoerder de zending snel door de douane kan loodsen. Zonder Commercial invoice wordt uw pakket niet ingeklaard en loopt uw zending vertraging op.

 

Waarom CheapCargo?

Wanneer u gebruik maakt van CheapCargo profiteert u van een groot aantal voordelen. Deze zetten we voor u graag nog even op een rijtje.
 

  • Altijd lage tarieven
  • Snel en eenvoudig vergelijken
  • Meer dan 20 aangesloten vervoerders
  • Gratis en eenmalig aanmelden
  • Wereldwijd verzenden

 

Import zendingen

Wilt u een pakket, pallet of document importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij je een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen één minuut in.  

 

Import tarief aanvragen

 

Contact

Voor meer tips bij het versturen van uw pakket naar Zuid Afrika kunt u contact met ons opnemen via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39.

 

 

 

 
Loading