Pakket versturen Tsjechië

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders

Bent u op zoek naar een vervoerder die uw pakket naar Tsjechië kan versturen? Bij CheapCargo bent u ervan verzekerd dat u de meest geschikte vervoerder vindt. CheapCargo is een vergelijkings- en boekingswebsite waarbij meer dan 20 vervoerders zijn aangesloten. Hierdoor vindt u altijd de snelste of goedkoopste vervoerder voor het verzenden van uw pakket naar Tsjechië.

 

Een pakket versturen naar Tsjechië via CheapCargo

Wanneer u een pakket naar Tsjechië gaat versturen is het verstandig om van te voren goed na te denken over wat het belangrijkst is: dat uw pakket zo goedkoop mogelijk wordt afgeleverd of dat u gebruik maakt van de snelste vervoerder. Met onze vergelijkins tool ziet u dat de kosten en afleverdagen kunnen verschillen per vervoerder. Maakt u gebruik van de goedkoopste vervoerder? Dan is uw pakket drie werkdagen na afhaling onderweg. Kiest u ervoor het pakket de volgende werkdag af te laten leveren dan kiest u voor TNT Express. De verzendkosten zijn minimumprijzen. Naarmate uw pakket groter of zwaarder wordt zullen de verzendkosten bij TNT Express, TB Online (FedEx) ook omhoog gaan. Bij DHL verstuurt u een pakket tot 31,5 kg voor hetzelfde tarief. U vindt de exacte prijzen en afleverdata in de vergelijkingstool.  In de tool vult u alle gegevens in zoals het afleveradres en de afmetingen van uw pakket. Door deze gegevens in te voeren kunnen wij alle aangesloten vervoerders vergelijken en heeft u de mogelijkheid om direct uw zending te boeken.

 

Tips

Wist u dat u veel geld kan besparen wanneer u meerdere pakketten naar hetzelfde adres in Tsjechië verstuurt? U kunt de pakketten namelijk ook op een pallet versturen. Wanneer u tien pakketten (colli) verstuurt bent u financieel al voordeliger uit met pallet transport. Voor bedrijven die wekelijks meer dan 75 pakketten verzenden hebben wij ook een voordelige actie. Wij kunnen u namelijk in dat geval een passend tarief aanbieden en een dagelijkse ophaaltijd organiseren.

 

Import zendingen

Wilt u een pakket, pallet of document importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij u een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen één minuut in.  

 

Import tarief aanvragen

 

Contact

Voor meer informatie over onze tips of het versturen van een pakket naar Tsjechië kunt u contact met ons opnemen via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39.

 

 

 

 
Loading