Pakket versturen Duitsland

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders

Duitsland grenst aan Nederland. U heeft daarom misschien enkele verwachtingen wanneer u een pakket naar Duitsland gaat versturen. Dat Duitsland dichtbij ligt, wil niet zeggen dat alle vervoerders daarom morgen uw pakket al afleveren. U zult daarom goed moeten uitzoeken welke vervoerder voldoet aan uw wensen. Wij weten dat het veel tijd kost om alle sites van mogelijke vervoerders te bekijken. Daarom zijn wij blij dat wij u kunnen helpen. Door gebruik te maken van de vergelijkingssite van CheapCargo vindt u in één oogopslag de vervoerder met de scherpste prijs en de gewenste looptijd.

 

Pakket versturen naar Duitsland via CheapCargo

Aangezien u bij ons een duidelijk beeld heeft van de kosten en de verzendtijd, kunt u gemakkelijk uw pakket verzenden via CheapCargo. Wanneer u uw verzend- en ontvangstadres invoert plus de afmetingen van uw pakket, het gewicht en het aantal krijgt u direct in één overzicht alle mogelijke vervoerders te zien.

 

De vervoerders voor pakketten naar Duitsland

U kunt uw pakketten naar Duitsland waarschijnlijk goedkoper verzenden dan u verwacht. Er zijn vijf vervoerders waar u uit kunt kiezen. Dit zijn de volgende: UPS, DHL Europlus, TNT Express, PostNL en TBB Online (FedEx). Afhankelijk van het gewicht en de grootte van uw pakket zullen de prijzen en looptijden verschillen. Gebruik daarom onze vergelijkingstool voor de precieze verzendkosten en –tijden. Tot een bepaalde tijd (afhankelijk van uw verzendadres) halen TNT Express, PostNL en TBB Online. uw pakket dezelfde dag nog op en verzenden zij met de snelst mogelijke middelen waardoor uw pakket eerder bij de ontvanger is. Daarentegen liggen de kosten wel iets hoger en bent u met UPS en DHL Europlus goedkoper uit. Ga voor uzelf na wat u het belangrijkst vindt en maak aan de hand daarvan de juiste keuze.

 

Voordelen CheapCargo.com

Een van de belangrijkste voordelen van CheapCargo is dat u uw pakket altijd goedkoop kunt verzenden. Voor u het weet heeft u een overzicht van alle mogelijke vervoerders en ziet u direct welke vervoerder uw pakket het voordeligst is. Aangezien u bij CheapCargo keuze heeft uit 20 verschillende vervoerders zit er altijd een vervoerder tussen die aan uw wensen voldoet.

 

Import zendingen

Wilt u een pakket, pallet of document importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij je een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen één minuut in.  

 

Import tarief aanvragen

 

Contact

Heeft u hulp nodig bij het versturen van een pakket naar Duitsland? Of heeft u vragen over een aantal vervoerders? Stel ze gerust via info@cheapcargo.com of bel ons op 088 088 39 39.

 

 

 

 
Loading