Pakket versturen Finland

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders

CheapCargo helpt u graag met het vinden van de ideale vervoerder voor het versturen van uw pakket naar Finland. Er zit vaak veel verschil in verzendkosten en leverdagen per vervoerder. U wilt er daarom zeker van zijn dat u gebruik maakt van de voordeligste vervoerder. Bij CheapCargo ziet u in één oogopslag welke vervoerder het goedkoopst is en welke vervoerder uw pakket het snelst aflevert. CheapCargo Is dé vergelijkingssite van nederland. Waar wacht u nog op? Start direct gratis met vergelijken!

 

Een pakket versturen naar Finland via CheapCargo

Bij CheapCargo zijn meer dan 20 vervoerders aangesloten. Er zit daarom altijd wel een vervoerder tussen die geschikt is voor uw pakketzending. Voor vervoer naar Finland heeft u bij CheapCargo vier mogelijke vervoerders. Overige vervoerders hebben Finland niet als eindbestemming of vervoeren bijvoorbeeld geen pakketten maar pallets. Wanneer uw klant in Finland aan het wachten is op een onderdeel voordat zij verder kunnen gaan met het proces, is TNT Express een geschiktere oplossing. Uw pakket wordt dan de volgende werkdag al afgeleverd.

 

Pallet transport

Ontvangt uw klant meerdere pakketten tegelijk van u?  Bij CheapCargo heeft u ook de mogelijkheid om pallets te verzenden. Een palletzending kan in sommige gevallen financieel voordeliger zijn. Verstuurt u meer dan 10 pakketten naar hetzelfde adres dan bent u voordeliger uit met pallet transport.

 

Voordelen CheapCargo

Een pakket verzenden via CheapCargo brengt vele voordelen met zich mee. Allereerst bespaart u een hoop tijd, doordat u niet alle vervoerders één voor één hoeft te vergelijken. Daarnaast biedt CheapCargo u de mogelijkheid om pakketten te verzenden voor de laagste prijs. En dat over de hele wereld!

 

Import zendingen

Wilt u een pakket, pallet of document importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij je een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen één minuut in.  

 

Import tarief aanvragen

 

Contact

Naast bovengenoemde voordelen kunnen wij u ook een passend tarief en dagelijkse ophaaltijd aanbieden wanneer u meer dan 75 pakketten, pallets of documenten per week verzendt! Voor meer informatie over deze actie of voor hulp bij het versturen van een pakket naar Finland neemt u contact met ons op via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39.

 

 
Loading