Pakket versturen Singapore

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders

 

Belangrijk bij pakketzendingen naar Singapore:

Voor bestemmingen buiten de Europese Unie vertrouwen wij volledig op de professionele diensten voor Express vervoerders zoals DHL Express, UPS en TNT Express.
 

De voordelen van Express vervoerders:

  • Zij collecteren uw zending op dezelfde werkdag;
  • Deze vervoerders vervoeren de zending middels eigen vliegtuigen naar het land van bestemming en leveren binnen de snelst mogelijke tijd middels eigen wagens en mensen af bij uw ontvanger;
  • In tegenstelling tot verzenden via de Post is uw zending vaak al binnen 2 werkdagen geleverd, inclusief inklaring door de douane. Uw zending dient dus wel voorzien te zijn van een commerciële factuur.
     

Kiest u dus voor snel en veilig dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Mag uw zending flink langer onderweg zijn, zoekt u de goedkoopste manier van transport buiten de Europese Unie of kunt u geen commerciële (zakelijke) factuur maken voor uw zending dan adviseren wij dit met PostNL te verzenden.
 

Nadelen Post NL:

  • PostNL vervoert uw zending tot aan het vliegtuig in Amsterdam, daarna is er geen zicht op waar de zending zich bevindt en wanneer deze wordt geleverd;
  • Vaak is een zending buiten de Europese Unie met de post minimaal een week, tot zelfs drie weken onderweg voordat deze bij uw ontvanger wordt geleverd door de lokale postbode.

 

 

Pakket versturen Singapore

Wanneer u een pakket naar Singapore gaat versturen kunt u dat met TNT Express, TB Online (FedEx) of Skynet versturen. Dit zijn express vervoerders die zendingen naar Singapore altijd door de lucht vervoeren, en vaak een economy of een express service level aanbieden. Om uw pakket naar Singapore te versturen kunt u gebruik maken van CheapCargo. Op CheapCargo.com vergelijkt u eenvoudig meer dan 20 vervoerders waardoor u uw pakket altijd zo snel of goedkoop mogelijk kunt verzenden. Naast het vergelijken van vervoerders kunt u uw pakketzending ook direct boeken op CheapCargo.com.

 

Een pakket versturen naar Singapore via CheapCargo

Om een pakket te verzenden via CheapCargo kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool. In deze tool vult u alle gegevens in die wij nodig hebben om vervoerders te kunnen vergelijken. Enkele gegevens zijn het afleveradres, de afmeting en het gewicht van het pakket. Wanneer u deze gegevens heeft ingevoerd krijgt u een overzicht te zien met daarin alle opties voor uw pakketzending. U ziet naast de vervoerder ook het servicelevel, de ophaaldatum, de afleverdatum en de verzendkosten. Heeft u een keuze gemaakt? Dan boekt u uw zending eenvoudig door uw bedrijf gratis en eenmalig aan te melden. :et erop dat naarmate uw pakket groter of zwaarder wordt de verzendkosten ook omhoog gaan. De exacte kosten en leverdagen vindt u daarom in de vergelijkingstool.

Voeg altijd een Commercial invoice bij uw zending naar Singapore; de pakketten worden door de vervoerders aangeboden aan de douane die de juiste invoerrechten voor uw ontvanger berekent. De Commercial invoice bevat daarvoor alle benodigde gegevens.

 

Import zendingen

Wilt u een pakket, pallet of document importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij je een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen één minuut in.  

 

Import tarief aanvragen

 

Contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden van CheapCargo voor het versturen van een pakket naar Singapore neemt u contact met ons op via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39.

 

 

 

 
Loading