Pakket versturen Zweden

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders

Bent u op zoek naar een snelle of juist goedkope vervoerder voor het versturen van uw pakket naar Zweden? Bij CheapCargo ziet u in één oogopslag alle geschikte vervoerders voor uw pakketzending. U vergelijkt en boekt eenvoudig op CheapCargo.com.

 

Wat is CheapCargo?

CheapCargo is dé vergelijkings- en boekingssite van Nederland voor het verzenden van pakketten, pallets en documenten wereldwijd. In onze vergelijkingstool voert u de adres- en zendinggegevens in zoals het ontvangersadres en de afmetingen van het pakket. Na het invullen van de gegevens klikt u op ‘vergelijk vervoerders’. CheapCargo vergelijkt op dit moment meer dan 20 vervoerders voor uw zending. Binnen enkele seconde ziet u alle mogelijkheden en kunt u vergelijken op basis van het servicelevel, de ophaaldatum, de afhaaldatum en de verzendkosten. Heeft u uw keuze gemaakt? Dan boekt u eenvoudig uw zending! Hiervoor schrijft u uw bedrijf gratis en eenmalig in.

 

Een pakket versturen naar Zweden via CheapCargo

Bij CheapCargo heeft u voor het versturen van uw pakket naar Zweden keuze uit vijf vervoerders. Andere vervoerders hebben Zweden niet als eindbestemming of vervoeren bijvoorbeeld alleen pallets. Voor het versturen van een pakket naar Zweden zijn de volgende vervoerders geschikt: DHL Europlus, TNT Express, Skynet en TB Online (FedEx). Aangezien de prijzen niet voor ieder pakket hetzelfde zijn, kunnen de verzendkosten hoger oplopen dan hierboven vermeld. Gebruik daarom altijd de vergelijkingstool om erachter te komen wat de exacte verzendkosten en leverdagen zijn.

 

Tips

Het is niet altijd verstandig om uw pakket zo goedkoop mogelijk te verzenden. Wanneer het productieproces in Zweden wordt onderbroken zolang uw pakket niet wordt afgeleverd, is het verstandiger om gebruik te maken van een vervoerder die uw pakket eerder bezorgt. Mocht u meerdere pakketten naar hetzelfde adres verzenden, kan het financieel voordeliger zijn om de pakketten te versturen op een pallet.

 

Import zendingen

Wilt u een pakket, pallet of document importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij je een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen één minuut in.  

 

Import tarief aanvragen

 

Contact

Wilt u meer tips voor het versturen van een pakket naar Zweden? Neem gerust contact met ons op via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.

 

 

 

 
Loading