Pakket versturen Denemarken

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders

Wanneer u een pakket gaat versturen naar Denemarken wilt u er zeker van zijn dat u gebruik maakt van de voordeligste of snelste vervoerder. Het is erg tijdrovend om alle vervoerders te vergelijken voor het verzenden van een pakket naar Denemarken. Niet alle vervoerders hebben Denemarken als eindbestemming en iedere vervoerder hanteert andere tarieven. Vanaf nu vergelijkt u snel en eenvoudig meer dan 20 vervoerders voor het versturen van pakketten naar Denemarken. CheapCargo.com is de oplossing! Met CheapCargo bespaart u niet alleen tijd, maar ook kosten!

 

Wat is CheapCargo.com?

CheapCargo.com is een vergelijkings- en boekingswebsite voor het verzenden van pakketten, pallets en documenten naar Denemarken of andere eindbestemmingen. Op onze site vindt u een vergelijkingstool. In deze tool vult u de adresgegevens, de afmetingen en het gewicht van uw pakket in. Nadat u deze gegevens heeft ingevuld vergelijkt u eenvoudig alle vervoerders. U ontvangt van ons een overzicht met alle mogelijke vervoerders en vergelijkt eenvoudig op basis van het servicelevel, de verzendkosten, de ophaaldatum en de afleverdatum. Hierdoor kunt u uw pakket altijd zo goedkoop mogelijk verzenden.

 

Een pakket versturen naar Denemarken via CheapCargo

Het verzenden van een pakket naar Denemarken is vermoedelijk voordeliger dan u verwacht. In de afleverdatum zitten verschillen, en als uw pakket groter is dan bijvoorbeeld 120x60x50 cm wordt het tarief automatisch inclusief de juiste toeslag weergegeven. Het enige waar u nog naar moet kijken is wanneer u wilt dat het afgeleverd wordt. Dit vindt u in de vergelijkingstool. De ene vervoerder kan vandaag al uw pakket ophalen en een andere vervoerder haalt de volgende werrkdag op. De verzendkosten worden bij vervoerders als TNT Express hoger naarmate uw pakket groter of zwaarder wordt. 

 

Voordeel

Verstuurt u regelmatig pakketten naar Denemarken of andere eindbestemmingen? Dan komt u misschien wel in aanmerking voor onze voordeelactie. Wanneer u meer dan 75 zendingen (pakketten, pallets of documenten) per week verstuurt kunnen wij een passend tarief voor u berekenen. Ook bieden wij u graag een dagelijkse ophaaltijd aan.

 

Import zendingen

Wilt u een pakket, pallet of document importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij je een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen één minuut in.  

 

Import tarief aanvragen

 

Contact

Voor meer informatie over onze voordelen of hulp bij het versturen van een pakket naar Denemarken neemt u contact met ons op via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur.

 

 

 
Loading