Pakket versturen Polen

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders

Het kan lastig zijn om een geschikte vervoerder te vinden voor het versturen van een pakket naar Polen. De tarieven verschillen erg per vervoerder en ook de leverdatum is niet gelijk. Wanneer u gebruik maakt van CheapCargo vindt u in één overzicht alle mogelijke vervoerders, het servicelevel, de ophaaldatum, de afleverdatum en de verzendkosten. De vervoerders die wij vergelijken zijn de beste vervoerders ter wereld zoals TNT, DHL en SkyNet. In totaal zijn er meer dan 20 aangesloten vervoerders waarvan wij de levertijden, kosten en eventuele toeslagen duidelijk in beeld hebben. Hierdoor kunt u uw pakket met CheapCargo altijd zo goedkoop mogelijk verzenden.

 

Een pakket versturen naar Polen via CheapCargo

Met CheapCargo verzendt u ook pakketten naar Polen. Uw pakket zal er in dit geval ongeveer drie werkdagen over doen. Wanneer dit te lang is, omdat een productieproces anders wordt opgehouden, heeft u ook de mogelijkheid om uw pakket binnen een werkdag te laten bezorgen. Waar gaat uw voorkeur naar uit: lage verzendkosten of snelle levertijden? Bovenstaande gegevens kunnen veranderen naarmate uw pakket groter en/of zwaarder wordt. Wij raden daarom aan om gebruik te maken van de vergelijkingstool. U vult hier alle zendinggegevens in en ontvangt direct een lijst met alle geschikte vervoerders en de exacte kosten en leverdata.

 

Tips

Verzendt u wekelijks meer dan 75 pakketten, pallets of documenten? Dan willen wij u graag een dagelijkse ophaaltijd en een passend tarief aanbieden. Bij interesse kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie. Wanneer u pakketten gaat verzenden wilt u dat het pakket onbeschadigd wordt afgeleverd bij de ontvanger. Het is daarom van belang om de producten goed en zorgvuldig in te pakken. Wanneer het product vrijheid heeft om te bewegen in een doos, is de kans groot dat het product kapot gaat of beschadigingen opdoet. Door de doos op te vullen met bijvoorbeeld luchtkussenfolie of piepschuim heeft het product geen bewegingsruimte meer en verkleint u de kans op schade.

 

Import zendingen

Wilt u een pakket, pallet of document importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij je een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen één minuut in.  

 

Import tarief aanvragen

 

Contact

Verstuurt u regelmatig pakketten of heeft u hulp nodig bij het versturen van een pakket naar Polen? U kunt ons bereiken via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39.

 

 

 

 
Loading