Pakket versturen India

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders

Wilt u een pakket versturen naar India, maar bent u nog op zoek naar een vervoerder? Het vinden van de ideale vervoerder kan erg veel tijd in beslag nemen. Niet alle vervoerders hebben India als eindbestemming en de ene vervoerder is goedkoper dan de ander. Ook de leverdatum kan erg verschillen per vervoerder. Om sneller en eenvoudiger te kunnen vergelijken kunt u gebruik maken van CheapCargo.com. Dankzij de grote hoeveelheid aangesloten vervoerders kunt u uw pakket met CheapCargo zo goedkoop mogelijk verzenden.

 

Een pakket versturen naar India via CheapCargo

Wanneer u een pakket naar India gaat verzenden via CheapCargo heeft u vier mogelijke vervoerders. Deze vervoerders hanteren allen verschillende tarieven en levertijden. De beschikbare vervoerders zijn: TNT Express en TB Online (FedEx). Is het van belang dat uw pakket zo snel mogelijk wordt afgeleverd, bijvoorbeeld omdat een productieproces anders te lang wordt opgehouden? Dan is TNT Express de beste keuze; de snelste levertijd is binnen drie werkdagen. Naarmate uw pakket zwaarder of groter wordt, zullen de verzendkosten omhoog gaan. De exacte kosten vindt u door gebruik te maken van de vergelijkingstool. In deze tool vult u alle zendinggegevens in, waardoor wij alle aangesloten vervoerders kunnen vergelijken. Hierdoor kunt u eenvoudig een keuze maken en direct uw zending boeken.

 

Tips

Wanneer u een pakket naar India gaat verzenden zal uw pakket een lange afstand afleggen. Het is daarom van belang dat u uw pakket zorgvuldig inpakt om schade te voorkomen. Een goede manier is het opvullen van de doos met luchtkussenfolie of schuimvlokken. Daarnaast bestaan er ook dozen met schuimbescherming, dozen met beschermende zijflappen en dozen die speciaal zijn ontworpen voor een specifiek product. Vergeet in ieder geval niet een Commercial invoice bij uw zending te voegen; zonder een correcte Commercial invoice wordt uw pakket niet door de douane behandeld.

 

Import zendingen

Wilt u een pakket, pallet of document importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij je een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen één minuut in.  

 

Import tarief aanvragen

 

Contact

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van CheapCargo voor het versturen van een pakket naar India? Of ontvangt u graag meer tips of hulp bij het inpakken van uw pakket? Wij zijn bereikbaar via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39.

 

 

 
Loading