Blogberichten


DHL Express introduceert persoonlijke afleverkeuzes


DHL Express introduceert persoonlijke afleverkeuzes

Nieuw op CheapCargo: boek uw zendingen met persoonlijke afleverkeuzes via DHL Express

Vanaf vandaag worden uw zendingen met DHL Express naar een consument een stuk leuker, beter en persoonlijker. Met de automatische On Demand Delivery optie wordt de ontvanger via e-mail of sms de avond voor de levering geïnformeerd door DHL dat er een zending aankomt. Via een link naar de On Demand Delivery website kan de ontvanger nu de optimale levering afspreken met DHL Express. Leveren bij de buren, in een pakketshop of met een speciale code in een pakketbox, op een ander adres of op een andere datum, de zending achterlaten bij de voordeur of vasthouden tot na de vakantie; het is allemaal mogelijk.

 

Consumentenleveringen

Hiermee heeft DHL Express een perfecte service voor consumentenleveringen. De particuliere ontvanger, waar dan ook ter wereld, wordt in 50 taalversies gevraagd naar zijn voorkeur voor het leveren van de zending. Als u een webshop heeft, of u verstuurt pakketten naar particulieren en u wilt de ontvanger zelf laten kiezen voor de optimale levering, dan is de keuze voor DHL Express de meest logische.

 

Ook voor servicemonteurs!

Deze service is ook uitermate geschikt voor leveringen aan uw servicemonteurs. Aangezien deze vaak al vanaf ’s morgens vroeg op pad zijn, is het vrij lastig om uw monteurs tijdig van de juiste producten te voorzien. Er is meer mogelijk als u gebruik maakt van kostbare innight deliveries of speciale koeriers die toegang hebben tot de auto van de monteur. Echter, dit is duur en niet te doen voor kleinere bedrijven. Door gebruik te maken van de On Demand Delivery tool kan de monteur zelf bepalen waar en hoe laat zijn producten geleverd worden; in een pakketshop om de hoek, bij de klant zelf, of in zijn pakketbox met de toegangscode. En u boekt deze zendingen gewoon net zo makkelijk op CheapCargo voor het uiterst scherpe verzendtarief met DHL Express.

 

Hoe te boeken?

Kies in direct boeken bij type adres voor "particulier", vul de adresgegevens inclusief mobiel telefoonnummer en e-mailadres in, kies na het invullen van afmeting en gewicht voor vervoerder DHL Express. Uw ontvanger wordt vanaf de afhaling tot de aflevering geïnformeerd en krijgt automatisch de keuze hoe, waar en wanneer de zending geleverd mag worden.

 


Blog

Alle blogberichten  
Loading