Blogberichten


Express zendingen, hoe werkt het?


Express zendingen, hoe werkt het?

Stel, u verkoopt al enige tijd uw producten aan uw klanten in heel Europa. U bent trots dat u zelfs klanten heeft in Spanje, Italië en Zweden. Ze weten u toch maar mooi te vinden! De producten die u verkoopt behoeven ook onderhoud en heel, heel soms gaat er iets kapot. En als dat gebeurt heeft uw klant opeens met grote spoed behoefte aan een onderdeel van u. Normaal gesproken verzend u uw producten met een pakketvervoerder, stel DPD. Een prima vervoerder als uw pakket er een paar dagen over mag doen naar bijvoorbeeld Italië, Spanje of Zweden. Maar als het onderdeel er een paar dagen over doet heeft uw klant een probleem! Hoe zorgt u ervoor dat uw klant het onderdeel morgen al in huis heeft, zonder dat dit ook meteen de wereld aan transport kosten kost?

 

Hiervoor heeft CheapCargo een ruime keuze aan zogenaamde express vervoerders. Een express vervoerder zorgt voor een snelle, hele snelle of super snelle levering als dat nodig is. Dankzij een ingenieus netwerk van sorteercentra en voertuigen is het mogelijk om vanuit Nederland een onderdeel geleverd te krijgen in Stockholm, Barcelona of Milaan binnen 1 dag, of zelfs vóór 09:00 uur de volgende dag. Omdat ook bij de express diensten de ene vervoerder wel voor een bepaalde tijd kan leveren en de andere niet, en de ene vervoerder simpelweg voordeliger is dan de andere, is het ook hier prettig om de express diensten met elkaar te vergelijken.

 

Express zending verzendkosten

De verzendkosten voor een express zending naar het buitenland kunnen flink verschillen, afhankelijk van tijd van levering, afmeting en gewicht en verpakking van uw zending. Hier geldt, nog meer dan bij een normaal pakket versturen, dat de hoogte van het tarief in relatie staat met de afmeting en het gewicht van uw zending. Een grote zak met donsveertjes neemt veel ruimte in een vliegtuig in, een doos met loden kogellagers veel minder, de kosten zullen dus worden berekend aan de hand van de afmeting en het gewicht. Indien het volume gewicht (bij een zak donsveren bijvoorbeeld) zwaarder is dan het actuele gewicht, dan wordt dit automatisch getoond op cheapcargo.com. Ook hier staat u dus nooit voor verrassingen!

 

Ook als dus plotseling een express levering nodig heeft, ook al heeft u nog nooit gebruik gemaakt van een express koerier, bent u bij cheapcargo aan het juiste adres.

 

Uw onderdeel naar uw klant in Milaan, Stockholm of Barcelona wordt dus naar keuze voor 09:00 uur, voor 12:00 uur of voor 18:00 uur de volgende werkdag geleverd via de express dienst die dit kan. U tevreden, uw klant kan weer aan de slag en de kosten blijven binnen de perken. 

 

 


Blog

Alle blogberichten  
Loading