Blogberichten


DHL Express


Nieuw en uniek: boek DHL Express via CheapCargo.com

Met gepaste trots kunnen we een nieuwe vervoerder presenteren op onze website; kies vanaf nu ook voor de snelle, betrouwbare, wereldwijde verzendmogelijkheden van DHL Express. Deze vervoerder biedt een breed scala aan transportdiensten, boekt u wel eens een express zending? Lees dan snel verder..

 

Met DHL Express boekt u op CheapCargo online de volgende exportdiensten:

- Document- en pakketzendingen tot 70 kg per pakket tot 120x80x80 cm.

- Zendingen tot 1000 kg per zending tot 120x100x160 cm (ook pallets).

- Binnen Nederland met Time Definite, levering de volgende werkdag (standaard), gegarandeerd voor 12:00 uur of voor 09:00 uur.

- Binnen Europa met Time Definite, levering voor het einde van de volgende werkdag (standaard), gegarandeerd voor 12:00 uur of voor 09:00 uur in de belangrijkste grote en kleinere steden en zakencentra.

- Buiten Europa met Time Definite, levering de volgende werkdag of de snelst mogelijke dag afhankelijk van de bestemming voor het einde van de werkdag (standaard) , en gegarandeerd voor 12:00 uur of voor 09:00 uur in de belangrijkste grote en kleinere steden en zakencentra.

- Binnen Europa met DHL Economy Select, levering binnen enkele werkdagen.

 

 

Import zendingen en Third Country diensten

Ook import zendingen kunnen met DHL Express geboekt worden. Zelfs voor Third Country diensten (van elk land ter wereld direct naar elk ander land ter wereld) kunt u vanaf nu terecht bij CheapCargo. Hiervoor vraagt u een Tariefaanvraag aan.  

Overigens kunt u voor alle zendingen die niet rechtstreeks op onze website zijn te boeken, zoals zeevracht, een volle truckload, of een directe levering een tarief opvragen via een tariefaanvraag. Uiteraard kunt u ook gewoon contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@cheapcargo.com en mag u ons altijd bellen op 088-0883939!

Kijk voor alle tarieven, transittijden en mogelijkheden op de homepage en boek uw expreszendingen vanaf nu ook met DHL Express. 


Blog

Alle blogberichten  
Loading