Kerstpakketten versturen

De feestdagen zijn dit jaar voor iedereen anders door het coronavirus. Zo zit het grootschalig vieren met familie er even niet in. Maar ook bourgondisch tafelen of een kerstborrel met werknemers of zakenrelaties zal nog even moeten wachten. Wilt u hen toch die extra blijk van waardering geven met een kerstpakket? Oók dit uiterst drukke jaareinde van 2020 kunnen wij veel voor uw kerstzendingen betekenen.

Kerstactie

De grote vervoerders zitten deze periode tegen hun limiet aan. Met name in het binnenland geldt bij alle vervoerders: vol is vol. Door deze unieke omstandigheden adviseren wij dit jaar om uw kerstpakketten te verspreiden over verschillende vervoerders. Daarom hebben wij een portfolio samengesteld met meerdere vervoerders die flexibel inzetbaar zijn om een groot aantal pakketten te vervoeren. Afhankelijk van uw zending zoeken wij de beste flexibele oplossing onder de volgende vervoerders: DHL, PostNL, DPD, UPS, TNT, Redjepakketje, Homerr en Budbee. Hiermee verlaagt u het risico op vertragingen en voorkomt u dat pakketten niet bezorgd worden.

Omdat we flexibel te werk kunnen gaan wordt de laadruimte ook nog eens optimaal benut, hierdoor kunt u meeprofiteren van ons eenmalige actietarief: wij verzenden ieder pakket tot 10 kg vanaf €5,95. U kiest dus zowel praktisch als voordelig! Deze actie is geldig bij een minimum van 50 kerstpakketten voor uw relaties binnen Nederland.

U hoeft zich ook niet te bekommeren om verzendlabels als u gebruik wilt maken van deze actie: deze printen wij voor u! Bij de vervoerders DHL, DPD, UPS en TNT is een ophaalservice inbegrepen. Voor de overige vervoerders in ons portfolio verzorgen wij de afhaling voor een tarief van €45,00 per pallet.

Wilt u een oplossing op maat voor uw kerstzendingen? Stuur dan uw aanvraag per e-mail naar kerst@cheapcargo.com.

Grote hoeveelheden?

Verwacht u meer dan 300 pakketten te versturen naar particuliere adressen in Nederland of België? Wacht dan niet te lang met uw aanvraag zodat wij direct met uw kerstzendingen aan de slag kunnen. Bij deze grotere hoeveelheden behoren bijvoorbeeld ‘extra’ levermomenten op zaterdagavond, zondag en maandag tot de mogelijkheden mocht dit nodig blijken. 

Wilt u uw werknemers thuis een kerstpakket toesturen terwijl u ook vaak reguliere pakketten laat ophalen? Geef dan niet alle pakketten gelijktijdig op 21 december aan uw normale chauffeur maar verspreid de pakketten evenredig per dag, beginnend vanaf maandag 7 december. Op deze manier bent u er zeker van dat uw pakketten geen vertraging oplopen door de algemene drukte.

Het gaat ongetwijfeld een hectische periode worden. Bereid u dus vooral goed voor en wacht niet te lang met uw zendingen. Daarnaast staat onze klantenservice natuurlijk altijd voor u klaar: uw verzendbehoeften zijn onze zorg!