Een DPD pakket versturen?

 

Met Cheapcargo verstuurt u pakketten over de hele wereld!

 

 
 
Al méér dan 30.000 tevreden bedrijven gingen u voor

 

 

 

 

 

 


Pakket versturen DPD Pakket versturen DHL Pakket versturen TNT express Pakket versturen Global chain group Pakket versturen DHL for you Pakket versturen Transmission Pakket versturen Seabourne express Pakket versturen BF Global logistics Pakket versturen Decker expedition

DPD pakket versturen

Verzenden met DPD; wat komt daar eigenlijk allemaal bij kijken? Een belangrijke partner van cheapcargo.com is DPD, oorspronkelijk Deutscher Paket Dienst maar tegenwoordig een volle dochter van de Franse Postdienst GeoPost. DPD is de grootste pakketvervoerder in Europa, dagelijks worden er meer dan 3 miljoen pakketten geleverd.

 

We zijn trots dat Europa’s grootste pakketvervoerder er ook voor heeft gekozen haar diensten op cheapcargo.com te publiceren. En om ervoor te zorgen dat jij ook zo eenvoudig mogelijk gebruik kan maken van het uitgebreide DPD netwerk en de juiste service kiest voor het versturen van je pakket boek je op cheapcargo.com.

 

Met DPD verstuur je pakketten naar alle bestemmingen op de wereld. Binnen Europa via het uitgebreide wegnetwerk, buiten Europa via het partnernetwerk en de vliegtuigen van Air France/KLM.

 

Binnen Europa rijden er elke nacht meer dan 18.000 voertuigen tussen 800 depots in 35 landen om te zorgen dat jouw pakket geleverd wordt zoals beloofd. Voor zakelijke zendingen kies je DPD Classic, voor consumenten leveringen heeft DPD een speciale B2C service, waarbij de ontvanger een e-mail ontvangt op de dag van de levering met een indicatie van de levertijd. In veel landen is deze indicatie maximaal 1 uur. Kies je voor meer zekerheid over de exacte leverdag- en tijd dan kies je voor DPD Express. Met iets hogere verzendkosten wordt je pakket gegarandeerd op de opgegeven dag geleverd voor het einde van de werkdag, voor 14:00 uur of zelfs voor 10:00 uur.

 

Buiten Europa wordt via het netwerk van Air France/KLM je pakket naar het land van bestemming gevlogen om door een lokale partner van DPD te worden geleverd. Hiermee biedt DPD Classic by Air een prima alternatief op de bekende express netwerken; je pakket wordt niet meteen de volgende werkdag geleverd in New York, maar wel met track en trace, handtekening voor ontvangst en binnen 6 werkdagen. Dus wilt u een pakket versturen naar het buitenland? Dan bent u bij DPD ook aan het juiste adres. 

 

Op cheapcargo.com boek je automatisch het juiste met DPD. En voorkomen we dat je een boete oploopt als je de afmetingen juist invult. Je mag een pakket versturen tot een lengte van 175 cm, een maximale omvang tot 300 cm en een maximaal gewicht van 31,5 kg met DPD versturen. Pas op, want is het pakket groter, dan ontvang je een behoorlijke hoge nabelasting van € 37,50.