Een DHL pakket verzenden?

CheapCargo maakt voordeliger versturen mogelijk door bulk inkoop bij DHL. 

Vergelijk vervoerders, kies DHL en verstuur uw pakket direct! 

 

 

Al méér dan 30.000 tevreden klanten gingen u voor

 

 

 

 


Pakket versturen DPD Pakket versturen DHL Pakket versturen TNT express Pakket versturen Global chain group Pakket versturen DHL for you Pakket versturen Transmission Pakket versturen Seabourne express Pakket versturen BF Global logistics Pakket versturen Decker expedition

 


Een DHL pakket verzenden

DHL is een van de partners van cheapcargo.com. Als ’s werelds grootste logistieke dienstverlener verdien je natuurlijk een mooie vermelding. We zijn dan ook bijzonder trots dat we dit merk aan onze klanten aan mogen bieden. Omdat DHL zo groot is, is het misschien moeilijk om door de bomen het bos te zien en te weten wanneer en met welke zending je waar terecht kunt wanneer je een pakket wil versturen met DHL. Dat hebben we een stuk eenvoudiger gemaakt voor je. Een pakket versturen met DHL maken wij erg eenvoudig. Op basis van verzend- en ontvangst adres, afmeting, gewicht en verpakking tonen wij jou alle vervoerders met de juiste servicelevels die dat kunnen vervoeren. Jij hoeft dus niet meer na te denken of je zending wel bij de juiste vervoerder wordt aangemeld. Op cheapcargo.com vind je tarieven en looptijden van DHLforyou, DHL Parcel, DHL Express en DHL Freight (met de laatste boekt u pallet transport).

 

Op cheapcargo.com kun je met DHL een pakket, pallet of een document versturen. Afhankelijk van de afmeting, gewicht en het adres van de ontvanger tonen we je de juiste onderdelen van DHL om je zending te versturen. Voor een pakketje naar een consument tonen we tarief en looptijd van DHLforyou, voor een pakket naar een zakelijke ontvanger DHL Parcel en DHL Express, voor een document of een pakket die met spoed moet worden geleverd over de hele wereld DHL Express en voor een pallet DHL Freight.

 

Wat krijg je allemaal als je een pakket met DHL Parcel verstuurt en misschien belangrijker; wat krijg je niet of waar moet je extra voor betalen en op letten?

 

Pakketten versturen naar zakelijke ontvangers in heel Europa doe je gemakkelijk en snel op cheapcargo.com. Vul het adres van de ontvanger, de afmetingen en het gewicht van het pakket en wij tonen de looptijd en verzendkosten van alle vervoerders die dit kunnen. Een van die vervoerders is DHL Parcel, onderdeel van Deutsche Post.

 

Boek je via cheapcargo.com dan wordt je pakket de volgende werkdag door een chauffeur van DHL Parcel bij je opgehaald. Als je dagelijks pakketten verstuurt maken we een vaste afspraak met DHL Parcel om elke dag op een vaste tijd je pakketten op te halen.

 

Bij het versturen van een DHL pakket mag maximaal 120 bij 60 bij 50 cm meten, in combinatie met een maximaal gewicht van 31,5 kg. Groter (of kleiner!) levert een toeslag op die varieert in hoogte. Als je boekt op cheapcargo.com zie je precies wat de kosten zijn, alle toeslagen zitten verwerkt in de tarieven die we tonen. Je pakket mag maximaal 240 bij 200 bij 100 cm zijn en 50 kg wegen om het nog als pakket et versturen. In de praktijk is dit eigenlijk al niet meer te doen en is het verstandig dit soort zendingen op een pallet aan te bieden.

 

Een pakket versturen via DHL Parcel is een wegtransport dienst. Dat betekent dat je pakket over de weg vervoerd wordt naar zijn eindbestemming. Daarnaast biedt DHL Parcel geen garantie op de levertijd; als het druk is kan het langer duren voor je pakket geleverd wordt. De looptijd is dus een indicatie, maar wordt wel gedurende de looptijd onder controle gehouden door DHL en geleverd met handtekening. Je weet dus gedurende de hele reis waar je pakket zich bevind.

 

Je pakket wordt maximaal 2 maal aangeboden aan de ontvanger. Als het pakket dan niet geleverd is kun je kiezen om het nogmaals aan te laten bieden, het op een ander adres te laten leveren of om het pakket retour te laten komen. Al deze opties dienen echter wel betaalt te worden: Derde- of nieuwe leverpoging 75% van de verzendkosten plus € 8,00 en voor een retourzending 33% van de verzendkosten plus € 8,00.

 

Moet je pakket morgen al in het buitenland zijn? Daarvoor hebben we in DHL Express een partner die dit kan. Kies je voor DHL Express dan kies je voor leverzekerheid. Je pakket wordt vandaag nog afgehaald en naar Barcelona gevlogen. Daar wordt het pakket of document de volgende werkdag geleverd. Ook hiervoor geldt dat er twee leverpogingen worden gedaan, daarna worden er extra kosten in rekening gebracht (de oorspronkelijke verzendkosten worden nogmaals belast).

Ook voor een pallet ben jij DHL aan het juiste adres. Met DHL Freight publiceert cheapcargo.com tarieven en looptijden voor de meeste landen in Europa. De pallet wordt de werkdag na boeking geladen,  is gedurende de levering te volgen via track en trace en wordt binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd, met handtekening voor ontvangst. Met DHL Freight verstuur je pallets met een maximale maatvoering van 120 bij 100 cm, 200 cm hoog en maximaal gewicht van 750 kg. DHL Freight doet 1 leverpoging, indien de pallet dan niet kan worden gelost en er een tweede poging moet worden gedaan geldt er een nabelasting van 40% van de verzendkosten.