Pallet versturen Zweden

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders zoals DPD en DHL

Transport Zweden

 

Heeft u al een vervoerder voor uw transport naar Zweden? Of wilt u eenmalig een pallet versturen? Het kan erg veel tijd kosten om een geschikte vervoerder te vinden. Door gebruik te maken van CheapCargo.com bespaart u tijd én kosten.

 

Wat is CheapCargo?

CheapCargo is een vergelijkings- en boekingswebsite voor het verzenden van een pallet, pakket of document. Er zijn meer dan 20 vervoerders aangesloten bij CheapCargo waardoor er altijd wel een vervoerder tussen zit die geschikt is voor uw palletzending. Daarnaast zal u altijd gebruik maken van de goedkoopste vervoerder of de vervoerder met de snelste leverdatum.

 

Hoe werkt het?

Door gebruik te maken van de vergelijkingstool ziet u precies welke vervoerders mogelijk zijn voor uw palletvervoer. U weet van elke vervoerder het servicelevel, de verzendkosten (inclusief eventuele toeslagen), de datum dat de pallet wordt opgehaald en de afleverdatum. Wanneer u de juiste vervoerder heeft gevonden boekt u snel en eenvoudig via CheapCargo.

 

Transport naar Zweden via CheapCargo

Voor transport naar Zweden heeft u bij CheapCargo vier mogelijkheden. Naarmate uw palletzending groter en zwaarder wordt zullen de verzendkosten omhoog gaan. Hieronder vindt u de minimumprijzen en het aantal werkdagen dat uw pallet onderweg is.

 

  • DHL Freight
  • DHL Europlus Pallet
  • TNT Express

 

Voor pallet transport naar Zweden is DHL Freight een erg slimme optie. Deze vervoerder is niet alleen het goedkoopst, maar ook het snelst. Uw pallet doet er nog geen werkdag over om afgeleverd te worden. Kijk wel goed in de vergelijkingstool wanneer uw pallet wordt opgehaald. Want niet iedere vervoerder haalt dezelfde dag nog uw pallet op.

 

Het verpakken van uw pallet

Het is erg belangrijk dat u uw pallet zorgvuldig verpakt. Door gebruik te maken van verpakkingsmaterialen zoals rekfolie, beschermhoeken en palletdozen kunt u een hoop schade voorkomen. Daarnaast is het van belang dat u de juiste pallet kiest voor uw transport. Is uw palletlading niet zwaarder dan 1500 kg en niet groter dan 80 x 120 cm? Dan is de europallet een goede oplossing!

 

Import zendingen

Wilt u een pallet importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij u een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen een minuut in.  

 

Import tarief aanvragen

 

Contact

Voor meer informatie over het zorgvuldig beladen van uw pallet of over onze mogelijkheden wat betreft transport naar Zweden, neemt u contact met ons op via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39. 

 

 

 

 
Loading