Pallet versturen Zuid-Afrika

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders zoals DPD en DHL

Transport Zuid-Afrika

 

Bent u vaak veel tijd kwijt aan het vinden van de juiste vervoerder voor uw palletvervoer? Bij CheapCargo bespaart u niet alleen tijd, maar ook kosten. Door vervoerders te vergelijken bij CheapCargo voor uw transport naar Zuid-Afrika of één van onze andere eindbestemmingen, heeft u met een paar klikken de ideale vervoerder gevonden!

 

Waarom CheapCargo?

Bij CheapCargo kunt u niet alleen vervoerders voor uw pallet transport vergelijken. U kunt er ook direct uw palletzending boeken. Met meer dan 20 aangesloten vervoerders vindt u bij ons altijd de ideale vervoerder. Wanneer u in onze vergelijkingstool de zendinggegevens invult, vergelijken wij voor u alle vervoerders. Hier hoeft u niks voor te doen. Het enige wat u nog moet doen is het boeken van de zending en beslissen welke pallet geschikt is voor uw palletzending. Een veel gebruikte pallet is de europallet.

 

Import zendingen

Wilt u een pallet importeren? Dan bent u bij CheapCargo ook aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij u een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen een minuut in.  

 

Import tarief aanvragen

 

Contact

Voor meer informatie over onze mogelijkheden voor transport naar Zuid-Afrika neemt u contact met ons op via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39. 

 

 

 

 
Loading