Pallet versturen Tsjechië

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders zoals DPD en DHL

Transport Tsjechië

 

CheapCargo helpt u graag met het vinden van de juiste vervoerder voor uw transport naar Tsjechië. Er zijn meer dan 20 vervoerders bij CheapCargo aangesloten. Wanneer u vervoerders gaat vergelijken vindt u de exacte afleverdata en de verzendkosten inclusief eventuele toeslagen. Hierdoor komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

 

Transport naar Tsjechië via CheapCargo

Dat er meer dan 20 vervoerders zijn aangesloten bij CheapCargo wil niet zeggen dat er ook meer dan 20 mogelijkheden zijn voor uw transport naar Tsjechië. Hieronder vindt u uw vijf mogelijke vervoerders inclusief minimum aantal verzendkosten en een schatting van het aantal werkdagen dat uw pallet onderweg is.

 

  • DHL Freight
  • Global Chain Group
  • GPS
  • TNT Express
  • DHL Europlus Pallet 

 

Ga voor uzelf van te voren na wat het belangrijkst is voor uw palletzending: dat uw pallet zo snel mogelijk wordt geleverd of dat uw zending zo min mogelijk heeft gekost. Maak aan de hand daarvan de juiste keuze. Zoals u hierboven kan zien zit er een groot verschil in het aantal werkdagen en verzendkosten. TNT Express is duurder dan Global Chain Group, maar door een pallet te versturen via TNT Express bespaart u wel vier werkdagen.

 

Voor de exacte verzendkosten en leverdata voor uw pallet transport maakt u gebruik van onze vergelijkingstool. In deze tool vult u alle gegevens in met betrekking tot uw zending. Aan de hand van die gegevens kunnen wij u alle geschikte vervoerders tonen en de keuze voor u vergemakkelijken. Weet u met welke vervoerder u uw pallet gaat verzenden? Boek dan direct via CheapCargo.com!

 

Waarom pallet transport?

Pallet transport wordt niet alleen ingezet omdat het verplicht is, bijvoorbeeld wanneer uw pakket te zwaar is. Het wordt ook gebruikt om er voordeel uit te halen. Voorbeeld: u verstuurt een pakket naar Tsjechië vanaf € 29,77. Een pallet verstuurt u vanaf € 81,66. Wilt u drie pakketten versturen? Dan bent u al goedkoper uit met een pallet! Bekijk wel goed welke pallet u gebruikt. Een veel voorkomende pallet is de europallet.

Een andere reden voor het gebruik van pallet transport is dat u er zeker van bent dat uw pakketten hetzelfde moment worden geleverd. Wanneer u vijf pakketten verstuurt bestaat de kans dat uw pakketten niet op dezelfde dag worden bezorgd.

 

Import zendingen

Wilt u een pallet importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij u een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen een minuut in.  

 

Import tarief aanvragen

 

Contact

Wanneer u contact met ons opneemt geven wij u graag meer informatie over transport naar Tsjechië. Wij zijn bereikbaar via info@cheapcargo.com en 088 088 39 39. 

 

 

 

 
Loading