Pallet versturen Spanje

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders zoals DPD en DHL

Transport Spanje

 

Transport naar Spanje. Hoe vindt u de juiste vervoerder? De oplossing is heel simpel. Maak gebruik van de vergelijkingstool van CheapCargo! Met deze tool krijgt u in één oogopslag te zien van welke vervoerders u gebruik kunt maken en wat de prijs en afleverdatum van elke vervoerder is. Heeft u uw keuze gemaakt? Schrijf uw bedrijf dan gratis en eenmalig in en boek direct uw palletzending!

 

Transport naar Spanje via CheapCargo

Wanneer u via CheapCargo uw pallet naar Spanje gaat verzenden kunt u gebruik maken van zes vervoerders. De kosten en afleverdata verschillen enorm per vervoerder. Dit heeft o.a. te maken met het servicelevel. Hieronder vindt u alle mogelijke vervoerders voor uw pallet transport naar Spanje.

 

 • DHL Freight
 • Global Chain Group
 • GPS
 • BF Global Logistics
 • TNT Express
 • DHL Europlus Pallet

 

Wanneer u gebruik maakt van de vergelijkingstool moet u de adresgegevens invoeren. Ook geeft u aan hoe groot uw pallet is en wat het gewicht hiervan is. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij de exacte verzendkosten en afleverdata berekenen. Deze kunnen dus verschillen van bovengenoemde gegevens.

 

Het verpakken van uw pallet

Wanneer u een pallet gaat versturen is het van belang dat dit op de juiste manier gebeurt. Allereerst moet u kiezen welke pallet u gebruikt. Een hele bekende pallet is de europallet. Ook de blokpallet wordt veel gebruikt. De keuze voor de pallet is afhankelijk van het gewicht en de afmeting van uw product(en). Om schade te voorkomen is het van belang dat u uw pallet zorgvuldig belaadt. Hiervoor kunt u verschillend verpakkingsmateriaal gebruiken, bijvoorbeeld: rekfolie, beschermhoeken, palletdozen of krimphoezen.

 

Voordelen CheapCargo

Bij CheapCargo kunt u niet alleen terecht voor uw palletvervoer. Ook voor het verzenden van pakketten of documenten maakt u gebruik van onze vergelijkingstool. Verstuurt u meer dan 75 zendingen (pallets, pakketten of documenten) per week? Neem dan eens contact met ons op. Wij kunnen u een passend tarief en dagelijkse ophaaltijd aanbieden.

 

Alle voordelen van CheapCargo op een rijtje:

 • Keuze uit meer dan 20 vervoerders;
 • Altijd de scherpste prijs;
 • Beschikbaar voor 26 eindbestemmingen;
 • Verzendt pakketten, pallets en documenten;
 • Gratis aanmelden.

 

Import zendingen

Wilt u een pallet importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij u een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen een minuut in.  

 

Import tarief aanvragen

 

Contact

Wilt u meer informatie over transport Spanje via CheapCargo? Of ontvangt u graag advies bij het vervoeren van uw pallets? Neem gerust contact met ons op via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39. 

 

 

 

 
Loading