Pallet versturen Polen

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders zoals DPD en DHL

Transport Polen

Heeft u moeite met het vinden van een vervoerder voor uw transport naar Polen, of heeft u niet veel tijd om vervoerders te vergelijken? CheapCargo heeft voor u de oplossing! U vergelijkt bij ons binnen no time meer dan 20 vervoerders voor uw pallet transport naar Polen of een van onze andere eindbestemmingen. Hierdoor kunt u uw pallet altijd versturen voor de laagste prijs of zorgt u ervoor dat de pallet zo snel mogelijk wordt afgeleverd. U kiest zelf de beste vervoerder en verzendt uw pallet direct via CheapCargo.com.

 

Transport naar Polen via CheapCargo

Wanneer u uw pallet gaat verzenden via CheapCargo maakt u gebruik van onze vergelijkingstool. Door alle zendinggegevens, zoals het adres en de afmetingen van de pallet, in te vullen, kunnen wij binnen enkele seconde laten zien welke vervoerders geschikt zijn voor uw palletvervoer. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt boekt u snel en eenvoudig uw palletzending via CheapCargo.com.

Voor uw pallet transport naar Polen heeft u bij de aangesloten vervoerders van CheapCargo keuze uit de volgende vijf mogelijkheden:

  • DHL Freight
  • Transwatch
  • GPS
  • TNT Express
  • DHL Europlus Pallet

Voordat u uw palletzending gaat boeken is het verstandig om na te gaan wat het belangrijkst is voor uw boeking: dat uw pallet zo snel mogelijk wordt afgeleverd of dat er een vervoerder wordt gekozen waarbij u zo min mogelijk verzendkosten kwijt bent. Indien uw pallet zo snel mogelijk moet worden geleverd bent u waarschijnlijk meer geld kwijt. Dit heeft te o.a. te maken met het servicelevel van de vervoerder. Voor de exacte afleverdagen en verzendkosten maakt u gebruik van de vergelijkingstool.

 

Van welke pallet maakt u gebruik?

U wilt natuurlijk dat uw pallet zorgvuldig wordt afgeleverd. Dit ligt niet alleen in de handen van de vervoerder. U heeft daar zelf ook een belangrijke rol in. Allereerst is het belangrijk om een goede pallet te gebruiken. De europallet heeft bijvoorbeeld een afmeting van 80 x 120 cm en een draagvermogen van ongeveer 1500 kg. Is uw palletlading zwaarder of veel groter, dan zult u een pallet moeten gebruiken die geschikt is voor uw zending.

Daarnaast dient u gebruik te maken van goed verpakkingsmateriaal zoals beschermhoeken, palletdozen en rekfolie om beschadigingen te voorkomen.

 

Import zendingen

Wilt u een pallet importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij u een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen een minuut in.  

 

Import tarief aanvragen

 

Contact

Wilt u meer informatie over CheapCargo of onze mogelijkheden wat betreft transport naar Polen? Neem contact met ons op via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39. 

 

 

 

 
Loading