Pallet versturen Oostenrijk

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders zoals DPD en DHL

Transport Oostenrijk

 

Bent u op zoek naar een vervoerder voor uw transport naar Oostenrijk? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Meer dan 20 vervoerders zijn aangesloten bij CheapCargo. Hierdoor vindt u op onze site in één overzicht alle mogelijke vervoerders voor uw palletvervoer met daarbij de verzendkosten (inclusief eventuele toeslagen), de ophaaldatum en de afleverdatum. U komt nooit meer voor verrassingen te staan!

 

Transport naar Oostenrijk via CheapCargo

CheapCargo is een vergelijkings- en boekingswebsite voor het versturen van een pallet, pakket of document. Door de zendinggegevens in te vullen in onze vergelijkingstool krijgt u direct een overzicht te zien met alle geschikte vervoerders. Door de verzendkosten en afleverdagen te vergelijken, vindt u de ideale vervoerder. Heeft u de ideale vervoerder voor uw palletzending gevonden? Dan boekt u snel en eenvoudig via CheapCargo.com. Het enige wat u moet doen is uw bedrijf gratis en eenmalig aanmelden.

Niet iedere vervoerder is geschikt voor uw pallet transport naar Oostenrijk. Van de aangesloten vervoerders bij CheapCargo heeft u keuze uit de volgende vier vervoerders:

  • DHL Freight
  • Global Chain Group
  • TNT Express
  • DHL Europlus Pallet   

 

Naast de vervoerder vindt u de verzendkosten die u minimaal kwijt bent en het aantal werkdagen dat uw pallet ongeveer onderweg zal zijn. Zoals u kunt zien zit hier best veel verschil tussen. DHL Freight is het goedkoopst en levert uw pallet het snelst af. Toch kan het zo zijn dat de vergelijkingstool andere kosten aangeeft. Dit heeft te maken met de grootte van uw pallet. Daarnaast wil twee werkdagen niet zeggen dat uw pallet eerder wordt geleverd dan met Global Chain Group waar drie werkdagen staat. De ophaaldatum is namelijk ook van belang. Niet altijd kan uw pallet dezelfde dag nog worden opgehaald. Gebruik daarom de vergelijkingstool voor de exacte verzendkosten, ophaaldatum en afleverdatum.

 

Voordelen CheapCargo

Wanneer u uw europallet, blokpallet of ander soort pallet gaat verzenden via CheapCargo profiteert u van een groot aantal voordelen. U bepaalt zelf waar uw voorkeur naar uit gaat: de laagste verzendkosten of de snelste afleverdatum. Er zijn dagelijkse mogelijkheden voor het afhalen van uw pallet en u schrijft uw bedrijf gratis en eenmalig in. U kunt direct starten!

 

Import zendingen

Wilt u een pallet importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij u een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen een minuut in.  

 

Import tarief aanvragen

 

Contact

Heeft u vragen over onze mogelijkheden wat betreft transport naar Oostenrijk? Neem contact met ons op via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39. 

 

 

 

 
Loading