Pallet versturen Noorwegen

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders zoals DPD en DHL

Transport Noorwegen

Uw transport naar Noorwegen kan erg lang duren en de kosten kunnen hoog oplopen. Het is daarom prettig om een goed overzicht te hebben van de kosten en leverdagen van verschillende vervoerders. Het kost alleen erg veel tijd om alle vervoerders te vergelijken, maar niet met CheapCargo.com! CheapCargo vergelijkt voor u meer dan 20 vervoerders en laat u binnen enkele seconden alle mogelijke vervoerders voor uw palletzending zien.

Waar wacht u nog op? Start met vergelijken!

 

Hoe werk het?

Op CheapCargo.com vindt u een vergelijkingstool. Deze tool helpt u met het vinden van de juiste vervoerder. Of u nu op zoek bent naar een goedkope vervoerder of juist een vervoerder met de snelste leverdag. U vindt ze bij CheapCargo!

Voordat wij voor u alle vervoerders kunnen vergelijken, is het van belang dat wij adresgegevens hebben en weten wat de afmeting en het gewicht van uw pallet is. Wanneer u die gegevens heeft ingevoerd in de tool ontvangt u van ons een lijst met alle geschikte vervoerders voor uw pallet transport. Van alle vervoerders ziet u het servicelevel, de verzendkosten (inclusief eventuele toeslagen), de ophaaldatum en de afleverdatum.

Heeft u de juiste vervoerder gekozen? Dan kunt u uw pallet direct versturen. Het enige dat u hoeft te doen is uw bedrijf gratis en eenmalig inschrijven.

 

Transport naar Noorwegen via CheapCargo

Niet alle aangesloten vervoerders bieden u de mogelijkheid voor transport naar Noorwegen. Er zijn in totaal vijf vervoerders waar u gebruik van kunt maken. Deze bieden u zoals verwacht allen verschillende verzendkosten en leverdagen. Wanneer u gebruik maakt van de vergelijkingstool zult u de exacte verzendkosten en leverdata vinden. Om u een beeld te geven van de mogelijkheden hebben wij hieronder de geschikte vervoerders op een rijtje gezet.

 

  • DHL Freight
  • GPS
  • DHL Europlus Pallet 
  • Gondrand Traffic
  • TNT Express

 

Waarom CheapCargo?

U maakt gebruik van CheapCargo wanneer u een pakket, document of pallet wilt verzenden, maar niet weet welke mogelijkheden er zijn en wat de zending zal gaan kosten. Heeft u een zending die binnen X aantal dagen afgeleverd moet worden of die maximaal X euro mag kosten? Ook dan vergelijkt u alle vervoerders eenvoudig op CheapCargo.com.

Het enige wat u nog te doen staat is het kiezen van de juiste pallet (bijv. europallet of blokpallet) en het zorgvuldig beladen van de pallet.

 

Import zendingen

Wilt u een pallet importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij u een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen een minuut in.  

 

Import tarief aanvragen

 

Contact

Voor meer informatie over pallets of transport naar Noorwegen neemt u contact met ons op via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39. 

 

 

 

 
Loading