Pallet versturen Nederland

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders zoals DPD en DHL

Transport Nederland

Wanneer u pallets verstuurt binnen Nederland wilt u dat dit zorgvuldig gebeurt. Ook als de pallets binnen Nederland blijven en dus maar een kleine afstand hoeven af te leggen. Of het nu gaat om transport van of naar Nederland, bij CheapCargo vindt u altijd de juiste vervoerder voor uw palletvervoer.

Wilt u een pallet naar het buitenland versturen? Dan kunt u op deze pagina terecht voor informatie en tarieven. Als u direct uw voordeel wilt berekenen verwijzen we u graag direct door naar onze vergelijkingstool.

 

Wat is CheapCargo?

CheapCargo is dé vergelijkingssite van Nederland als het gaat om het verzenden van een pallet. Ook pakketten en documenten kunt u via CheapCargo.com versturen. Wanneer u een pallet wilt versturen via CheapCargo.com voert u in onze vergelijkingstool alle adres- en zendinggegevens in. U krijgt nu in één overzicht alle mogelijke vervoerders voor uw palletzending te zien.

Doordat er meer dan 20 vervoerders bij ons zijn aangesloten zit er altijd wel een vervoerder tussen die voldoet aan uw wensen en behoeften. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kiest u de juiste vervoerder en verzendt u per direct uw pallet naar Nederland via CheapCargo.com. Pallets verzenden ging nog nooit zo gemakkelijk!

 

Transport Nederland via CheapCargo

Voor uw transport naar Nederland heeft u bij CheapCargo keuze tussen vijf verschillende vervoerders. Hieronder vindt u de meest geschikte vervoerders.

 

  • DHL Europlus Pallet
  • Global Chain Group
  • TransMission
  • Transwatch
  • TNT Express

 

Waarom palletvervoer?

Palletvervoer is voor zendingen die meer dan 70 kg wegen de beste manier om te transporteren. Maar besef ook dat wanneer u alleen maar pakketten verstuurt het voordeliger kan zijn als u binnen Nederland meer dan 8 pakketten naar dezelfde ontvanger verstuurt het al voordeliger is om de pakketten op een pallet te versturen.

Wanneer u pakketten verzendt naar hetzelfde adres bent u er in principe niet zeker van dat deze pakketten op hetzelfde moment worden geleverd. Met een pallet bent u hier wel zeker van.

Een pakket mag over het algemeen niet zwaarder zijn dan 31,5 kg. Is uw pakket dit wel? Dan bent u verplicht deze op een pallet te vervoeren. Wat voor pallet dit moet zijn is afhankelijk van het gewicht en de grootte van het pakket. Een veelgebruikte pallet is de europallet. Deze is 120 x 80 cm en heeft een draagvermogen van maximaal 1000 kg.

 

Import zendingen

Wilt u een pallet importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij u een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen een minuut in.  

 

Import tarief aanvragen

 

Contact

Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen met betrekking tot transport naar Nederland of een van onze andere eindbestemmingen? Neem contact met ons op via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39. 

 

 

 

 
Loading