Pallet versturen Italië

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders zoals DPD en DHL

Transport Italië

Voor uw transport naar Italië wilt u er zeker van zijn dat u gebruik maakt van de goedkoopste en/of snelste vervoerder. Het kan erg veel tijd kosten om alle vervoerders te vergelijken, maar vanaf nu niet meer. Bent u op zoek naar de juiste vervoerder voor uw transport naar Italië of een andere eindbestemming? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. In één oogopslag vindt u alle mogelijke vervoerders voor uw palletzending. Het enige wat u nog moet doen is het beladen van de pallet met producten. Let er hierbij op dat u gebruik maakt van de juiste pallet. Veelgebruikte pallets zijn de blokpallet en europallet.

 

Wat is CheapCargo?

Bij CheapCargo kunt u eenvoudig vervoerders vergelijken voor uw pallet transport naar Italië en andere eindbestemmingen. Meer dan 20 vervoerders zijn aangesloten bij CheapCargo. Wanneer u in onze vergelijkingstool de adres- en zendinggegevens invoert, vergelijken wij al deze vervoerders. We vergelijken niet alleen de prijs, maar ook de afhaal- en afleverdatum. Na het kiezen van de juiste vervoerder kunt u uw pallet direct versturen via CheapCargo.com. Door gebruik te maken van onze tool weet u zeker dat uw palletvervoer door de voordeligste of snelste vervoerder wordt vervoerd.

 

Transport naar Italië via CheapCargo

Niet alle vervoerders zijn beschikbaar voor het verzenden van uw pallet. Het kan bijvoorbeeld zijn dat een vervoerder Italië niet als eindbestemming heeft of dat uw pallet het maximumgewicht van een vervoerder overschrijdt. In dat geval zullen zij ook niet in het overzicht van mogelijke vervoerders voor uw pakketzending komen te staan.

U heeft de mogelijkheid om uw pallet naar Italië te versturen via vijf verschillende vervoerders: DHL Freight, Global Chain Group, DHL Europlus Pallet, TNT Express en GPS. Deze vervoerders bieden u allemaal andere verzendkosten, afhaaldata en afleverdata. Bedenk daarom van te voren wat voor u het belangrijkst is: dat uw pallet zo goedkoop mogelijk wordt verzonden of dat uw pallet zo snel mogelijk wordt afgeleverd.

De voordeligste vervoerder is DHL Freight. Uw pallet zal er in dit geval ongeveer drie werkdagen over doen. Hoe groter en zwaarder uw pallet, hoe hoger de verzendkosten. Maak daarom gebruik van de vergelijkingstool voor de precieze kosten en afleverdata.

 

Import zendingen

Wilt u een pallet importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij u een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen een minuut in.  

 

Import tarief aanvragen

 

Contact

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van CheapCargo voor uw transport naar Italië? Neem contact met ons op via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39. 

 

 

 

 
Loading