Pallet versturen Hongarije

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders zoals DPD en DHL

Transport Hongarije

Lang niet alle vervoerders bieden u de mogelijkheid voor transport naar Hongarije. Het kan daarom lastig zijn om een geschikte vervoerder te vinden. Door gebruik te maken van CheapCargo bespaart u niet alleen tijd met zoeken, maar bespaart u ook enorm veel kosten.

 

Wat is CheapCargo?

CheapCargo is een vergelijkingssite waarop u vervoerders kunt vergelijken voor uw pallet transport, maar ook voor het verzenden van pakketten of documenten. Op CheapCargo.com vindt u een vergelijkingstool. In deze tool voert u eenvoudig de adresgegevens in en de afmetingen en het gewicht van uw pallet. Wanneer u alles heeft ingevuld vergelijkt CheapCargo meer dan 20 vervoerders voor u. Deze vervoerders zijn aangesloten bij CheapCargo. CheapCargo kan hierdoor de exacte verzendkosten, ophaaldata en afleverdata achterhalen. Hierdoor komt u nooit meer voor verrassingen te staan.

 

Transport naar Hongarije via CheapCargo

Om u een beeld te schetsen van de mogelijkheden die u bij CheapCargo heeft voor uw transport naar Hongarije hebben we alle mogelijke vervoerders voor uw palletzending op een rijtje gezet. U heeft keuze uit drie vervoerders:

  • GPS
  • TNT Express
  • DHL Europlus Pallet

Wanneer u uw pallet via GPS gaat versturen bent u hoogstwaarschijnlijk financieel het voordeligst uit. GPS doet er echter wel langer over dan TNT Express en DHL Europlus Pallet. Heeft uw zending haast? Bespaar dan geen kosten maar kies de snelste vervoerder. U vergelijkt de vervoerders eenvoudig in de vergelijkingstool. Hierin ziet u ook de datum dat de pallet bij u wordt opgehaald en de datum dat de pallet wordt afgeleverd bij de ontvanger.

 

Pallet tips

Verzendt u kostbare en/of breekbare spullen? Dan wilt u dat de vervoerder zorgvuldig met uw zending omgaat. Dit heeft u helaas niet zelf in de hand, maar door uw pallet zorgvuldig te beladen kunt u een hoop schade voorkomen. Het begint bij de basis: kies de juiste pallet die geschikt is voor uw hoeveelheid lading. Is uw zending onder de 1500 kg en niet groter dan 80 x 120 cm? Dan kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de europallet. Maak daarnaast gebruik van rekfolie, beschermhoeken, palletdozen of krimphoezen om uw palletvervoer te beschermen.

 

Import zendingen

Wilt u een pallet importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij u een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen een minuut in.  

 

Import tarief aanvragen

 

Contact

Heeft u hulp nodig bij het verzenden van een pallet of wilt u meer informatie over transport naar Hongarije? Neem contact met ons op via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39. 

 

 

 

 
Loading