Pallet versturen Finland

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders zoals DPD en DHL

Transport Finland

Pallettransport naar Finland via CheapCargo

Heeft u een pallet klaarstaan die verstuurd moet worden naar Finland? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste vervoerder. Zo bespaart u veel tijd en kosten. Wie wij zijn? Dé vergelijkingssite van Nederland voor het versturen van pakketten, pallets en documenten. Voor uw transport naar Finland zetten wij binnen enkele seconde alle mogelijke vervoerders voor u op een rijtje.

Hoe werkt het?

Onze site, CheapCargo.com, werkt heel eenvoudig. Op de homepagina vindt u een vergelijkingstool. In deze tool voert u uw adres en het adres van de ontvanger in. Ook geeft u aan wat de afmetingen en het gewicht is van de pallet. Wanneer u alle gegevens heeft ingevuld klikt u op ‘vergelijk vervoerders’. CheapCargo vergelijkt de vervoerders en toont u alle geschikte vervoerders voor uw palletzending. Heeft u de ideale vervoerder gevonden? Dan kiest u de vervoerder, meldt u gratis en eenmalig aan en boekt u direct uw zending!

Pallettransport vergelijken?

CheapCargo vergelijkt voor u meer dan 20 vervoerders. Daaruit blijkt dat er voor pallet transport naar Finland een groot aantal vervoerders zijn. Er is echter wel een groot verschil in verzendkosten en afleverdatum. Als we kijken naar de transittijd is uw pallet met bijvoorbeeld TNT Express veel sneller geleverd op het ontvangstadres. Bedenk goed wat voor u het belangrijkst is, en maak aan de hand daarvan de juiste keuze. Deze mogelijkheden biedt CheapCargo.com allemaal via haar populaire boekingsplatform.

Pallet tips

Palletvervoer is niet alleen een oplossing wanneer uw zending te zwaar is als pakket, maar u kunt met pallet transport ook financieel veel voordeliger uit zijn. Het versturen van een pallet is duurder dan een pakket, maar wanneer u veel pakketten naar hetzelfde adres verstuurt bent u vaak voordeliger uit op een pallet.

Zorg er wel voor dat u gebruik maakt van de juiste pallet, bijvoorbeeld de europallet of blokpallet. Dit is afhankelijk van de grootte en het gewicht van uw zending.

Import zendingen

Wilt u een pallet importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij u een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen een minuut in.  

Import tarief aanvragen

Contact

Wilt u meer informatie over transport naar Finland of heeft u hulp nodig bij het verzenden van een pallet? Neem contact met ons op via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39. 

 

 

 
Loading