Pallet versturen Engeland

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders zoals DPD en DHL

Transport Engeland

Verstuurt u regelmatig producten naar Engeland? Door gebruik te maken van CheapCargo voor uw transport naar Engeland kunt u zich richten op uw core-business. Wij vergelijken de vervoerders en zorgen ervoor dat uw pallet wordt afgehaald en afgeleverd op de afgesproken data en tijden.

Wanneer u een pallet gaat verzenden zult u goed moeten nadenken welke pallet u gaat gebruiken. Pallets zijn er in allerlei soorten en maten. De meest voorkomende zijn de europallet en de blokpallet. Per vervoerder verschilt de maximum hoogte en het gewicht nog wel eens, dus het is zeker de moeite waard om verschillende afmetingen en gewichten te vergelijken.
 

Wat is CheapCargo?

CheapCargo is een vergelijkingssite voor het versturen van pakketten en pallets. Wilt u een pallet versturen maar heeft u geen idee welke vervoerder hier het meest geschikt voor is? U vergelijkt eenvoudig meer dan 20 vervoerders op CheapCargo.com. Hierdoor bespaart u tijd én kosten.

CheapCargo is er alleen voor bedrijven. U registreert zich gratis en eenmalig en profiteert altijd van de scherpste prijzen en snelste levertijden. Pallets worden door al onze vervoerders gratis bij u afgehaald, hiervoor betaalt u geen ophaalkosten.
 

Transport naar Engeland via CheapCargo

Voor uw pallet transport naar Engeland kunt u via CheapCargo gebruik maken van verschillende vervoerders. Iedere vervoerder heeft andere voor- en nadelen. CheapCargo.com biedt u inzicht in de voorwaarden van de verschillende vervoerders. Zo kennen wij ook express vervoerders; vervoerders die uw pallets binnen 1 werkdag door heel Europa kunnen leveren.

Om er zeker van te zijn dat u de juiste vervoerder kiest, maakt u gebruik van onze vergelijkingstool. De kosten en levertijden verschillen namelijk per vervoerder zodra de palletzending groter wordt of de eindbestemming verandert.

Ook de dag dat uw pallet wordt afgehaald verschilt per vervoerder. De ene vervoerder haalt uw pallet dezelfde dag nog op, terwijl dit bij een andere vervoerder  de volgende dag is. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool vindt u in één overzicht alle mogelijke vervoerders, de prijs voor uw palletvervoer, de dag dat uw pallet wordt afgehaald én de dag dat uw pallet wordt afgeleverd. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan.
 

Import zendingen

Wilt u een pallet importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij u een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen een minuut in.  
 

Import tarief aanvragen
 

Contact

Voor advies bij het kiezen van de juiste vervoerder voor uw transport naar Engeland kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39.

 

 
Loading