Pallet versturen Denemarken

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders zoals DPD en DHL

Transport Denemarken

Voor uw transport naar Denemarken heeft u via CheapCargo keuze uit verschillende vervoerders. Door gebruik te maken van de juiste vervoerder is uw pallet binnen twee werkdagen al in Denemarken. Wanneer u boekt via CheapCargo.com bespaart u veel tijd en kosten. Wij vergelijken voor u alle vervoerders en geven u een lijst met alle mogelijke vervoerders voor uw palletzending. Ook heeft u in één overzicht alle kosten per vervoerder en bent u in staat om uw pallet voor de scherpste prijs te verzenden.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Voer de adresgegevens, de afmeting en het gewicht in op onze vergelijkingstool. Vergelijk de vervoerders op basis van servicelevel, ophaaldatum, afleverdatum en kosten. Kies de ideale vervoerder en boek direct uw zending! Uw pallet wordt gratis thuis opgehaald en u kunt de zending volgen via Track & Trace.

Zorgt u voor een goed verpakte pallet? Dan zorgen wij voor de rest. Voor een palletzending wordt vaak de europallet gebruikt en verpakkingsmateriaal zoals rekfolie of palletdozen. Voor hulp bij het inpakken van uw pallet kunt u contact met ons opnemen. Wij geven u graag advies.

Transport naar Denemarken via CheapCargo

CheapCargo vergelijkt voor u meer dan 20 vervoerders. Aangezien niet alle vervoerders Denemarken als eindbestemming hebben en sommige vervoerders alleen pakketten versturen, blijven er vijf vervoerders over voor uw pallet transport naar Denemarken. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool vindt u de exacte prijzen en afleverdagen voor uw pallet evenals de juist vervoerder voor u om de zending te verzorgen!

Voordelen CheapCargo

Bij CheapCargo profiteert u van een aantal voordelen. Allereerst kunt u uw pallet altijd voor de scherpste prijs versturen omdat wij meer dan 20 vervoerders voor uw palletzending vergelijken. Heeft u de ideale vervoerder gevonden? Dan kunt u uw palletvervoer direct via CheapCargo.com boeken. Wij maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk!

Import zendingen

Wilt u een pallet importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij u een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen een minuut in.  

Import tarief aanvragen

Contact

Voor tips bij het inpakken van uw zending of meer informatie over transport naar Denemarken neemt u contact met ons op via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39. 

 

 

 
Loading