Pallet versturen België

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders zoals DPD en DHL

Transport België

Verstuurt u regelmatig pallets naar België? Wij begrijpen dat u, ondanks de korte afstand, wilt dat dit zorgvuldig gebeurt. Een goede, betrouwbare vervoerder is soms lastig te vinden. CheapCargo vergelijkt meer dan 20 vervoerders voor u, waardoor u heel eenvoudig een vervoerder vindt voor uw transport naar België.
 

Waarom pallet transport?

Voor zwaardere/grotere zendingen is het gebruikelijk om deze op een pallet te plaatsen, zo maakt u de zending handelbaar voor de vervoerder. U bent verplicht om zwaardere zendingen boven de 70 KG te versturen op een pallet. Pallet transport kan ook in andere gevallen erg handig zijn. Zoals voor het versturen van meerdere pakketten naar hetzelfde adres; het kan dan voordeliger zijn om deze op een pallet te versturen dan als meerdere losse pakketten. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat met palletvervoer al uw pakketten in één keer aankomen.
 

Transport naar België via CheapCargo

Wanneer u via CheapCargo een pallet gaat versturen heeft u de keuze tussen o.a. de volgende vervoerders: Gobal Chain Group, DHL Europlus Pallet, TransMission en TNT Express.

Per vervoerder verschillen uiteraard de kosten voor het palletvervoer. Daarnaast heeft u ook te maken met verschillende transittijden. De ene vervoerder vertrekt wanneer de auto is volgeladen, terwijl de andere vervoerder op vaste dagen in de week vertrekt of continue lijndienst aanbiedt. U heeft op CheapCargo.com gemakkelijk inzicht in de tarieven en looptijden van de verschillende vervoerders. Maak de vergelijking en boek uw zending direct online!
 

Welke pallet moet u gebruiken?

De meest gebruikte en ook meest bekende pallet is de europallet. Deze heeft een afmeting van 120 x 80 cm. Het maximum gewicht voor een zending op een europallet is 1.000 kg. Vul in onze vergelijkings tool het ontvangst adres, de palletmaat en vooral ook de juiste hoogte van de pallet in; sommige vervoerders berekenen een lager tarief als de pallet lager is dan bijvoorbeeld 150 cm. Ook als u voor uw transport naar België een pallet van andere afmetingen gebruikt ziet u in een oogopslag het juiste tarief.
 

Import zendingen

Wilt u een pallet importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij u een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen een minuut in.  
 

Import tarief aanvragen


Contact

Wilt u uw transport naar België regelen via CheapCargo? Vergelijk dan snel al onze aangesloten vervoerders! Voor meer informatie over pallet transport of onze vervoerders neemt u contact met ons op via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39. 

 

 

 
Loading