TNT Economy Express Europa en TNT Express Freight niet beschikbaar (24-02-2021)

In verband met het instorten van het dak van het TNT/FedEx depot in Duiven eerder deze week zijn er vertragingen ontstaan in het verwerken van zendingen van TNT Express. Om de achterstand in te halen heeft TNT besloten tot en met 5 maart geen nieuwe zendingen meer op te halen in de Benelux. Dit betreft pallet zendingen via alle TNT servicelevels; Express, Economy Express en TNT Freight, zowel export als import.

FedEx verwacht vertragingen op de US ivm weersomstandigheden

Vanwege de uitzonderlijke weersomstandigheden in delen van de Verenigde Staten verwacht FedEx vertragingen in het leveren van zendingen.

Transport naar UK

Zendingen via onze wegtransporteurs naar het Verenigd Koninkrijk zijn onderhevig aan douane formaliteiten sinds 01 januari. Onze wegtransporteurs voor zowel pakketten als pallets vragen elke verzender een formulier directe vertegenwoordiging, uittreksel KvK, kopie identiteitsbewijs en uiteraard een volledig ingevulde invoice voordat de zending kan worden afgehaald. Tevens wordt er eerst aangifte bij de doeuane gedaan door onze vervoerders voordat een geboekte zending wordt afgehaald. Hierdoor kan extra vertraging optreden waarvoor wij uw geduld vragen. Momenteel staat alleeen Transvenlo aan voor palletvervoer naar de UK, de andere vervoerders volgens zo snel mogelijk.

Zendingen via UPS Standard ondervinden momenteel vertragingen naar de UK vanwege COVID-19 maatregelen en de Brexit. Om vertragingen te voorkomen adviseren wij u om daar waar mogelijk te kiezen voor onze express vervoerders DHL Express, UPS Express Saver, TNT Express en FedEx Prority