Pakket versturen België

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders zoals DPD en DHL

Gaat u een pakket versturen naar België? Ondanks dat het onze onderburen zijn, bent u bij sommige vervoerders veel verzendkosten kwijt. Bij CheapCargo.com bent u gegarandeerd van de laagste prijs. Wij vergelijken meer dan 20 vervoerders voor uw verzending, waardoor u uw pakket altijd goedkoop kunt verzenden.

 

De vervoerders voor een pakket versturen naar België

Voor het versturen van pakketten naar België heeft u keuze tussen een aantal vervoerders: DPD , DHL Parcel , DHL for You (als de ontvanger een particulier is), TransMission , TNT Express , TBB Online en Skynet . DPD, DHL Europlus, DHL for You en TransMission leveren het pakket in de regel binnen 1 werkdag. Heeft u liever een garantie dat uw pakket binnen 1 werkdag gelkeverd is, en zelfs met tijdsopties, kies dan voor TNT Express, TBB Online of Skynet; dit zijn express vervoerders.

 

Hoe werkt CheapCargo.com?

Op onze site kunt u vervoerders vergelijken . Om deze vervoerders te vergelijken vult u het verzender- en ontvangersadres in. Deze adressen zijn nodig om te kijken welke vervoerders naar het desbetreffende adres verzenden. Niet alle mogelijke vervoerders bieden een optie voor uw verzending. Daarnaast vragen wij u om de afmetingen en het gewicht van het pakket in te voeren om de juiste tarieven te achterhalen. Wanneer u deze gegevens heeft ingevuld krijgt u een overzicht te zien met daarin alle mogelijke vervoerders. Per vervoerder is aangegeven wat het servicelevel is. Daarnaast vindt u de datum dat het pakket bij u wordt opgehaald en de datum dat het pakket bij de ontvanger wordt afgeleverd. In de laatste kolom vindt u de tarieven voor het verzenden van uw pakket per vervoerder. Aan de hand van de ophaal- en leverdatum en de prijs maakt u voor uzelf de voordeligste keuze. Heeft u de keuze gemaakt? Klik op ‘kies’ en u kunt uw pakket gaan verzenden.

 

Import zendingen

Wilt u een pakket, pallet of document importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij je een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen een minuut in.  

 

Import tarief aanvragen

 

Contact

U kunt bij CheapCargo niet alleen terecht voor het versturen van een pakket naar België, maar voor nog veel meer eindbestemmingen . Wij geven u de mogelijkheid om via CheapCargo.com vervoerders te vergelijken voor pakketverzendingen naar 26 verschillende landen. Voor meer informatie over onze eindbestemmingen of vragen over uw verzending kunt u contact met ons opnemen via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39.

 

 

 

 
Loading