Zorgeloos kerstpakketten versturen?

Het wordt vroeg donker, de eerste autoruitjes zijn alweer gekrabd en de extreme drukte staat weer voor de boeg: de eindejaarsperiode is aangebroken! En ja, we verwachten dat deze drukker wordt dan ooit. 


Tijdens deze periode breekt ook het moment van de kerstpakketten weer aan. Een (klein) cadeautje voor uw thuiswerk-tijgers, uw super-secretaresse of de kracht van de klantenservice, u wilt iedereen voorzien. Wij bij CheapCargo begrijpen hoeveel werk dit met zich mee brengt, dus leg uw benen maar lekker omhoog en laat ons het werk doen!


Maak dit najaar gebruik van onze alles-in-één-oplossing: al vanaf €6,05 verstuurt u een kerstpakket binnen Nederland! En heeft u meer dan 25 pakketten; dan ontvangt u ook nog eens gratis onze A tot Z supportservice: van de pick-up tot het printen van verzendlabels, wij regelen alles voor u.


Grote aantallen?
 
Geen probleem! Wilt u meer dan 30 pakketten versturen naar particuliere adressen in Nederland of België? Wacht niet te lang met uw aanvraag, dan gaan wij direct voor u aan de slag om u te voorzien van een oplossing op maat. Zo behoren extra levermomenten op zaterdagavond zelfs tot de mogelijkheden.


Combinatie met vaste pick-up?
 
Wilt u uw kerstpakketten toevoegen bij uw vaste pick-up? Zorg er dan voor dat u niet alle pakketten tegelijkertijd meegeeft. Verdeel de pakketten over een aantal pick-ups om vertragingen te voorkomen.


Houd bovenal rekening met de verwachte drukte en begin tijdig zodat u zich niet op glad ijs zult bevinden. Wij trekken de schaatsen aan en leggen de winterbanden onder de wagens. Onze experts loodsen u door deze hectische periode heen: bel 024 - 21 22 077 of mail naar kerst@cheapcargo.com.

Vul uw gegevens in en ontdek vandaag nog wat u kunt besparen. Boek hier onze speciale alles-in-één-kerstactie!