Zorgeloos kerstpakketten versturen?

Al doet het warme weer anders vermoeden; de klok gaat weer een uur achteruit en de drukste tijd van het jaar komt er toch écht aan. Jawel, de eindejaarsperiode is aangebroken!
 
Zoals u gewend bent zijn wij ook dit jaar het platform bij uitstek voor alles omtrent kerstpakketten. Wij weten hoeveel werk dit met zich meebrengt en hebben daarom weer een speciale actie.
 
Profiteer nu van onze alles-in-één-oplossing: al vanaf €6,40 verstuurt u een kerstpakket binnen Nederland! En heeft u meer dan 25 pakketten; dan ontvangt u ook nog eens gratis onze A tot Z supportservice: van de pick-up tot het printen van verzendlabels, wij regelen alles voor u.
 
Grote aantallen?
 
Naar alle landen: geen probleem! Wilt u meer dan 25 pakketten versturen naar particuliere adressen? Wacht niet te lang met uw aanvraag, dan gaan wij direct aan de slag om u te voorzien van een oplossing op maat. Zo behoren extra levermomenten op zaterdagavond zelfs tot de mogelijkheden.
 
Combinatie met vaste pick-up?
 
Wilt u uw kerstpakketten toevoegen bij uw vaste pick-up? Zorg er dan voor dat u niet alle pakketten tegelijkertijd meegeeft. Verdeel de pakketten over een aantal pick-ups om vertragingen te voorkomen. 

In één keer een grote hoeveelheid op laten halen kan natuurlijk ook. Bel hiervoor onze klantenservice, dan regelen wij de rest.

Houd bovenal rekening met de verwachte drukte en begin tijdig zodat u zich niet op glad ijs zult bevinden. Wij staan zoals altijd klaar voor al uw verzendbehoeften en vragen, onze experts loodsen u door deze hectische periode: bel 024 - 21 22 077 of mail naar kerst@cheapcargo.com.


Vul uw gegevens in en ontdek vandaag nog wat u kunt besparen. Vraag nu een offerte aan via deze pagina!