Global Chain Logistics


Global Chain Logistics

Global Chain Logistics is een jonge onderneming opgericht in 2010 die staat voor expertise in wereldwijd transport en logistiek. De specialisten die Global Chain Logistics aan zich heeft verbonden en het netwerk van agenten en bekenden zorgen voor correcte afhandeling van alle soorten zendingen. Hiervoor gebruiken we altijd een lokale relatie, dit om het laad- en losproces zo efficient mogelijk te laten verlopen met kostenreductie en kwaliteit als doel.

Onze activiteiten richten zich met name op het midden- en kleinbedrijf, vaak te klein om een logistiek medewerker in te huren maar te groot om geen aandacht te geven aan de goederenstroom. Waar passie groeit naar een transport, logistieke of douanetechnische vraag vormt de kennis, slagvaardigheid en innovatieve kracht van Global Chain Logistics de toegevoegde waarde.

De informele sfeer die we nastreven zorgt voor open communicatie wederzijds, deze maakt het mogelijk om ook voor de meest complexe vraagstukken een maatwerk oplossing te genereren. Immers is iedere MKB onderneming een andere met eigen eisen en wensen. Ook de zogenoemde standaard zendingen vinden bij Global Chain Logistics een kwalitatief hoogstaand en scherp geprijsd onderdak

Buiten de operationele afhandeling van zendingen bieden wij ook de mogelijkheid om douanetechnische zaken te organiseren en te begeleiden.