Pallet versturen Frankrijk

Vergelijk alle vervoerders

Vergelijk méér dan 20 pakketvervoerders zoals DPD en DHL

Transport Frankrijk

Uw transport naar Frankrijk regelt u simpel via CheapCargo.com. CheapCargo.com is de vergelijkings- en boeksite voor het versturen van een pallet of een pakket. Doordat er meer dan 20 vervoerders zijn aangesloten bij CheapCargo heeft u de mogelijkheid om op iedere dag en ieder tijdstip een pallet naar Frankrijk te verzenden. U verzendt uw pallet altijd voor de scherpste prijs en met de snelste levertijd.
 

Transport naar Frankrijk via CheapCargo

Doordat er meer dan 20 vervoerders zijn aangesloten bij CheapCargo.com betekent dat er veel mogelijkheden zijn om uw pallet van A naar B te vervoeren. Voor uw palletvervoer naar Frankrijk heeft u bij CheapCargo keuze uit zeven mogelijke vervoerders. Deze vervoerders hebben verschillende verzendkosten, afhaaldagen en afleverdagen.

Voor de definitieve kosten en levertijden gaat u naar onze vergelijkingstool, ook wel het boekingsplatform genoemd. Hierin vindt u de exacte datum dat de vervoerder de pallet bij u komt afhalen en de datum dat de pallet wordt afgeleverd bij de ontvanger. U heeft in deze tool direct de mogelijkheid om de palletzending te boeken.
 

Tips voor pallet transport

Maak gebruik van pallet transport wanneer u hier financieel voordeliger mee uit bent, wanneer uw zending te zwaar is voor pakketpost of wanneer u kwetsbare producten verstuurt. Vergelijk verschillende afmetingen en gewichten, want deze kunnen per vervoerder nog wel eens verschillen. Maak aan de hand daarvan de juiste keuze voor een pallet. De europallet en blokpallet zijn wereldwijd veel gebruikte pallets.

Verstuurt u meer dan 75 pallets per week naar Frankrijk of andere eindbestemmingen? Dan kunnen wij u een speciaal tarief en een dagelijkse ophaaltijd aanbieden. Bij interesse kunt u contact met ons opnemen.

 

Import zendingen

Wilt u een pallet importeren? Dan bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Voor een import zending vragen wij u een aanvraag te doen. Dit kan via onderstaande button. Een aanvraag dient u binnen een minuut in.  

 

Import tarief aanvragen

 

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van CheapCargo betreft transport naar Frankrijk? Wij vertellen u hier graag wat meer over. Neem contact met ons op via info@cheapcargo.com of 088 088 39 39. 

 

 

 

 
Loading