mijnwebwinkel

Uw Mijnwebwinkel shop koppelen met CheapCargo

Gratis, direct besparen en eenvoudig zendingen boeken.

 

CheapCargo.com is het ideale platform voor uw incidentele zending. Op basis van de afmeting, het gewicht en het adres van de ontvanger vind je de voordeligste of de snelste vervoerder. Kies, betaal en print het verzendlabel. Voor uw webshop wilt u echter snel uw orders omzetten in verzendingen en het laagst mogelijke tarief betalen. 

Nu is er ook webshop.cheapcargo.com. De voordelen van goedkope verzendtarieven, excellente klantenservice en moeiteloos verzendlabels aanmaken gecombineerd op één platform. Op webshop.cheapcargo.com koppel je alle bekende webshopsoftware en kies je vooraf voor vervoerder DPD of DHL. Je ontvangt van ons alle beschikbare opties met alle bijbehorende tarieven in één overzicht, en je kunt direct starten.

De webshopkoppeling is gratis, de verzendkosten laag en het gemak groot. U verzendt al vanaf 4,75 per pakket!

Ervaar alle gemakken van moeiteloos koppelen en alle beschikbare opties van DPD en DHL tegen de laagste tarieven en de beste klantenservice en meld je aan. Speciaal voor Mijnwebwinkel klanten hebben wij een speciale actie. U krijgt de eerste zending binnen Nederland die u via de koppeling boekt helemaal gratis!

 
aBBBBaaaaaa