Italiëwinkels over CheapCargo.com


"CheapCargo.com is onze logistieke partner die onze verzendingen aantrekkelijk en eenvoudig realiseert."


Italiewinkels

Italiëwinkels Retail Group heeft al ruim 10 jaar ervaring in de verkoop van producten via internet en een fysieke winkel. Italiëwinkels Retail Group biedt een ruim assortiment als officiële dealer van de merken SMEG, Casa Bugatti, Marcato, illy, Bialetti. Lavazza en vele anderen. Italiëwinkels brengt het Italiëgevoel naar Nederland door het Italiaanse temperament met de Hollandse efficiëntie en degelijkheid te combineren.

Italiewinkels

Het Italiëgevoel wordt niet alleen maar naar Nederland gehaald, door de verschillende webshops breidt het netwerk van Italiëwinkels Retail Group zich razend snel uit. Er worden bijvoorbeeld ook pizzaoventjes naar Rusland en Denemarken verstuurd. Italiëwinkels verkoopt dus veel van haar producten via verschillende webshops en via de fysieke winkel in Den Bosch.

"Wij maken regelmatig gebruik van de logistieke diensten van DHL waar we erg over te spreken zijn maar kijken toch per bestemming van de verzending naar een geschikte vervoerder."

"We ontdekten CheapCargo toen we op zoek waren naar een logistieke partner die verzendingen voor ons aantrekkelijk en eenvoudig kon realiseren. Een van de medewerkers van CheapCargo.com heeft ons toen bezocht en er ontstond direct een klik. Vanaf dat moment zijn we gaan verzenden met CheapCargo.com. Voorheen brachten we zelf onze pakketten naar het postkantoor om ze met PostNL te versturen, maar aangezien we dagelijks ongeveer 15 tot 20 pakketten verzenden is de ophaalservice efficiënt en een groot gemak voor ons."

Maarten Bos
Italiëwinkels

   
Loading